Povezane vesti
Antonio Banderas otkrio zašto je napustio Holivud i vratio se u rodnu Malagu: "Danas sam srećniji nego ikad"
Nova pre 8 sati
Nekadašnji holivudski zavodnik, španski glumac Antonio Banderas, svog raskošnog načina života odrekao se pre gotovo 10 godina i danas smatra da je to najbolja odluka koju je mogao da donese. Glumac (65) vratio se 2017. godine u svoju rodnu Malagu, a… »
Bejrut u plamenu: IDF ubio dva vodeća borca Hezbolaha
B92 pre 16 sati
Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da su tokom noći u napadu u Bejrutu ubile dva vodeća pripadnika komunikacione jedinice Hezbolaha, Ajuba Huseina Jakuba i Jasera Mohameda Mubaraka. Izraelska vojska je navela da su obojica bila visoki… »
"Srčani udar mi je bio upozorenje", Antonio Banderas otkrio zašto je napustio Holivud i vratio se u rodnu Malagu: "Danas sam…
Kurir pre 17 sati
Nekadašnji holivudski zavodnik, španski glumac Antonio Banderas, svog raskošnog načina života odrekao se pre gotovo 10 godina i danas smatra da je to najbolja odluka koju je mogao da donese. 65-godišnji glumac vratio se 2017. godine u svoju rodnu Malagu… »
Banderas otkrio zašto je napustio Holivud: "Kad se suočiš sa smrću, sve se menja"
B92 pre 18 sati
Antonio Banderas se posle gotovo deset godina od Holivuda vratio u rodnu Malagu, gde vodi mirniji život, posvećen pozorištu i porodici, nakon što mu je težak srčani udar promenio pogled na život, otkriva glumac u intervjuu za The Times. Glumac Antonio… »
Vesti dana »
Univerzitet u Beogradu: Niko nema pravo da, kršeći zakone i etičke principe, sudi i presuđuje u televizijskim studijima i na društvenim mrežama
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
(Video) Policija ispred vozila Branka Babića nakon strašnog udesa Snimak sa auto-puta posle jezive saobraćajke "kralja obrva"
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana