Povezane vesti

Šta treba da znate o cenama goriva u Srbiji i na Balkanu

BBC News pre 4 sati
Posle rata u Ukrajini, nove potrese na tržištu energenata izaziva sukob na Bliskom istoku. Na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko sam puta napunila rezervoar do čepa. Najčešća komunikacija sa pumpadžijom je: „Sipaj mi bolji dizel za dve hiljade“… »

Danas pre 6 sati
Na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko sam puta napunila rezervoar do čepa. Najčešća komunikacija sa pumpadžijom je: „Sipaj mi bolji dizel za dve hiljade“. Moram da priznam, retko kad gledam cenu goriva, jer mi ništa ne znači, auto mi je jednostavno… »

Južne vesti pre 6 sati
BBC/Jakov Ponjavić Na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko sam puta napunila rezervoar do čepa. Najčešća komunikacija sa pumpadžijom je: „Sipaj mi bolji dizel za dve hiljade“. Moram da priznam, retko kad gledam cenu goriva, jer mi ništa ne znači… »

NIN pre 6 sati
Na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko sam puta napunila rezervoar do čepa. Najčešća komunikacija sa pumpadžijom je: "Sipaj mi bolji dizel za dve hiljade". Moram da priznam, retko kad gledam cenu goriva, jer mi ništa ne znači, auto mi je jednostavno… »

Radio 021 pre 6 sati
Posle rata u Ukrajini, nove potrese na tržištu energenata izaziva sukob na Bliskom istoku. BBC/Jakov Ponjavić Na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko sam puta napunila rezervoar do čepa. Najčešća komunikacija sa pumpadžijom je: „Sipaj mi bolji dizel… »

Vesti dana »