Povezane vesti
Šta treba da znate o cenama goriva u Srbiji i na Balkanu
BBC News pre 4 sati
Posle rata u Ukrajini, nove potrese na tržištu energenata izaziva sukob na Bliskom istoku. Na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko sam puta napunila rezervoar do čepa. Najčešća komunikacija sa pumpadžijom je: „Sipaj mi bolji dizel za dve hiljade“… »
Danas pre 6 sati
Na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko sam puta napunila rezervoar do čepa. Najčešća komunikacija sa pumpadžijom je: „Sipaj mi bolji dizel za dve hiljade“. Moram da priznam, retko kad gledam cenu goriva, jer mi ništa ne znači, auto mi je jednostavno… »
Južne vesti pre 6 sati
BBC/Jakov Ponjavić Na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko sam puta napunila rezervoar do čepa. Najčešća komunikacija sa pumpadžijom je: „Sipaj mi bolji dizel za dve hiljade“. Moram da priznam, retko kad gledam cenu goriva, jer mi ništa ne znači… »
NIN pre 6 sati
Na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko sam puta napunila rezervoar do čepa. Najčešća komunikacija sa pumpadžijom je: "Sipaj mi bolji dizel za dve hiljade". Moram da priznam, retko kad gledam cenu goriva, jer mi ništa ne znači, auto mi je jednostavno… »
Radio 021 pre 6 sati
Posle rata u Ukrajini, nove potrese na tržištu energenata izaziva sukob na Bliskom istoku. BBC/Jakov Ponjavić Na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko sam puta napunila rezervoar do čepa. Najčešća komunikacija sa pumpadžijom je: „Sipaj mi bolji dizel… »
Vesti dana »
Skupštinski Odbor za obrazovanje zahteva sveobuhvatnu i transparentnu istragu o smrti studentkinje
Beta pre 44 minutajoš 27 povezanih
Porast nivoa reka, očekuje se da Sava kod Šapca pređe granicu redovne odbrane od poplava
Šabačke novosti pre 2 satajoš 49 povezanih
Mesec dana američko-izraelskog rata protiv Irana: Šta se sve desilo
BBC News pre 4 minutajoš 24 povezane