Povezane vesti
Izjava koja će odjeknuti svetom: Amerika može da osvoji Mundijal!
Kurir pre 3 sata
Poketino je veliki optimista uoči predstojećeg Mundijala koji je na programu od 11. juna do 19. jula u Americi, Meksiku i Kanadi . "Zašto ne mi? Žašto ne mi? Zašto ne mi? Moramo da zaista verujemo da možemo to. Moramo da sanjamo", rekao je Poketino na… »
Čuveni trener šokirao sve! "Amerikanci mogu da osvoje Mundijal!"
Večernje novosti pre 4 sati
SJEDINjENE Američke Države su jedan od tri domaćina Svetskog prvenstva u fudbalu. Selektor ove reprezentacije, Maurisio Poketino, veruje da njegovi izabranici mogu mnogo na predstojećoj planetarnoj smotri. FOTO: Tanjug/AP Nekadašnji trener Totenhema… »
"SAD može da osvoji Mundijal"
B92 pre 4 sati
Selektor fudbalske reprezentacije SAD Maurisio Poketino rekao je da njegovi igrači mogu da ostvare ono što niko ne misli da je moguće - da osvoje Svetsko prvenstvo. "Zašto ne mi? Žašto ne mi? Zašto ne mi? Moramo da zaista verujemo da možemo to. Moramo da… »
Pulišić: "Mogu da podnesem pritisak pred Svetsko prvenstvo"
Sportske.net pre 7 sati
Reprezentativac SAD Kristijan Pulišić rekao je danas da je svestan pritiska sa kojim se susreće kao najbolji američki fudbaler uoči Svetskog prvenstva koje će njegova zemlja ovog leta organizovati zajedno sa Kanadom i Meksikom. "Pritisak postoji, osećam… »
Zašto Amerika ne bi osvojila svestko prvenstvo?! Poketino veruje da njegov tim može do svetskog trona!
Hot sport pre 7 sati
Verovatno niko sem njih ni ne veruje preterano! Selektor Sjedinjenih Američkih Država Maurisio Poketino poslao je jasnu i ambicioznu poruku pred prijateljske mečeve sa Belgijom i Portugalijom – cilj njegovog tima mora da bude borba za osvajanje Svetskog… »
Poketino veruje u titulu na SP
Sportske.net pre 8 sati
Selektor fudbalske reprezentacije SAD Maurisio Poketino rekao je danas da njegovi igrači mogu da ostvare ono što niko ne misli da je moguće - da osvoje Svetsko prvenstvo. "Zašto ne mi? Zašto ne mi? Zašto ne mi? Moramo da zaista verujemo da možemo to… »
Maurisio Poketino veruje da domaćin može da trijumfuje na Mundijalu
Danas pre 9 sati
Selektor fudbalske reprezentacije SAD Maurisio Poketino rekao je da njegovi igrači mogu da ostvare ono što niko ne misli da je moguće, da osvoje Svetsko prvenstvo. – Zašto ne mi? Žašto ne mi? Zašto ne mi? Moramo da zaista verujemo da možemo to. Moramo da… »
Poketino: Zašto da SAD ne osvoji Svetsko prvenstvo?
Sport klub pre 9 sati
Selektor reprezentacije SAD Maurisio Poketino rekao je da njegovi igrači mogu da ostvare ono što niko ne misli da je moguće, da osvoje Svetsko prvenstvo. „Zašto ne mi? Žašto ne mi? Zašto ne mi? Moramo da zaista verujemo da možemo to. Moramo da sanjamo“… »
Vesti dana »
Održana sednica Odbora za obrazovanje nakon tragedije na Filozofskom: suprotstavljeni stavovi o odgovornosti i razlozima sazivanja
Insajder pre 4 satijoš 36 povezanih
UŽIVO Američki marinci stigli na Bliski istok; Napad iranskih dronova na Katar
Sputnik pre 1 satjoš 32 povezane
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 62 povezane
Kadeti Srbije poraženi od Belgije: Sa Švajcarskom za plasman na Svetsko prvenstvo
Dnevnik pre 9 minutajoš 23 povezane