Povezane vesti

Kapiten Srbije ređa pobede u ringu: Spektakl u Boru i velika pobeda Almira Memića

Kapiten Srbije ređa pobede u ringu: Spektakl u Boru i velika pobeda Almira Memića

Mondo pre 1 dan
Kapiten bokserske reprezentacije Srbije Almir Memić (23) pobedio je u Boru Iaga Kiziriju iz Gruzije. To je bio njegov šesti trijumf u profesionalnoj karijeri potvrda njegovog velikog kvaliteta i još većih - opravdanih ambicija. U svih šest rundi borbe u… »
Memić razbio Gruzina: Srpski bokser slavio u borskom spektaklu!

Memić razbio Gruzina: Srpski bokser slavio u borskom spektaklu!

Hot sport pre 5 sati
Sjajno veče za boks Boks veče u Boru donelo je niz mečeva, a centralni duel između Almira Memića i Gruzina Jaga Kizirije završen je ubedljivom pobedom domaćeg borca jednoglasnom odlukom sudija. Tokom svih šest rundi Memić je držao kontrolu nad borbom… »
Memić razbio Gruzina! Spektakl u Boru ubedljivo pripao srpskom bokseru!

Memić razbio Gruzina! Spektakl u Boru ubedljivo pripao srpskom bokseru!

Kurir pre 5 sati
Večeras je u Boru održan spektakularan boks događaj Balkan Boxing 7, a najveću pažnju privukla je borba između Almira Memića i Jaga Kizirije iz Gruzije. Pobedu je na kraju odneo srpski bokser posle jednoglasne odluke sudija u šest rundi, a nakon što je… »
Almir Memić dobio pitanje da li misli da je Janičić gledao veliku pobedu: "Ne zanima me..."

Almir Memić dobio pitanje da li misli da je Janičić gledao veliku pobedu: "Ne zanima me..."

Telegraf pre 5 sati
Bokser iz Srbije, Almir Memić stigao je do velike pobede na Balkan Boxing 7 događaju u Boru, gde je posle šest rundi jednoglasnom odlukom sudija bio bolji od Jaga Kizirije iz Gruzije. On je u razgovoru za medije odmah nakon borbe istakao da se prelazak… »
"Bio sam gladan, kao budaletina, hteo sam da ga nokautiram": Srbin trijumfovao u Boru, pa imao poruku za sve

"Bio sam gladan, kao budaletina, hteo sam da ga nokautiram": Srbin trijumfovao u Boru, pa imao poruku za sve

Telegraf pre 5 sati
Veliki je spektakl održan u Boru - Balkan Boxing 7 nas nije razočarao i mogli smo da vidimo mnogo sjajnih borbi. Jedna od njih je bila između Marka Marića i Karolja Botođša iz Mađarske, u kojoj je pobedu odneo naš borac posle odluke sudija. Marko Marić… »
Boks protiv poroka: Borovčanin poslao moćnu poruku – Sport je lek protiv narkomanije i kriminala!

Boks protiv poroka: Borovčanin poslao moćnu poruku – Sport je lek protiv narkomanije i kriminala!

Hot sport pre 6 sati
Drago mu je što boks u Srbiji raste i nada se borbi za svetsku titulu u Areni! Uoči početka borilačkog spektakla „Balkan Boxing 7“ u Boru, gde će glavna borba večeri pripasti Almiru Memiću, oglasio se i predsednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad… »
Bojković brutalno udario na Janičića: „Čuva se za UFC i čisti od steroida, ne sme na revanš ni po koju cenu!“

Bojković brutalno udario na Janičića: „Čuva se za UFC i čisti od steroida, ne sme na revanš ni po koju cenu!“

Hot sport pre 7 sati
U Bor došao da podrži Memića koji je takođe razmenjivao teške reči sa Janičićem! Uoči velikog borilačkog događaja „Balkan Boxing 7“ u Boru, pažnju je privukao i dolazak Marka Bojkovića, koji je stigao kako bi podržao svog prijatelja Almira Memića… »
Nenad Borovčanin pred Balkan Boxing 7 poslao jaku poruku: Boks sklanja decu s ulica, od droge, kocke, alkohola

Nenad Borovčanin pred Balkan Boxing 7 poslao jaku poruku: Boks sklanja decu s ulica, od droge, kocke, alkohola

Telegraf pre 7 sati
Pred nama je početak spektakl u Boru, gde će se održati Balkan Boxing 7, a gde će se u glavnoj borbi naći i srpski bokser Almir Memić. Pred ovaj događaj je za Telegraf govorio i predsednik Bokserskog saveza Srbije - Nenad Borovčanin. On je rekao da je… »
Honda postao Srbin, konačno dobio sve papire, pa poručio hejterima: "Ne možeš da zamisliš koliko sam srećan"

Honda postao Srbin, konačno dobio sve papire, pa poručio hejterima: "Ne možeš da zamisliš koliko sam srećan"

Telegraf pre 8 sati
Poznati MMA borac i veliki prijatelj Marka Bojkovića, Irisbijev "Honda" Hanbulat gost je spektakularnog Balkan Boxing 7 događaja u Boru, gde ćemo gledati neke veoma zanimljive borbe, a posebno se ističe ona između Almira Memića i Jaga Kizirije. Kako je… »
Bojković prozvao Janičića: "Neće revanš jer zna da će izgubiti! Mene Srbi vole, on se čisti od steroida..."

Bojković prozvao Janičića: "Neće revanš jer zna da će izgubiti! Mene Srbi vole, on se čisti od steroida..."

Telegraf pre 8 sati
Sve je spremno za bokserski spektakl u Boru pod nazivom Balkan Boxing 7, gde će glavna borba večeri biti meč Almira Memića. Baš pred početak spektakla je u Bor stigao i Marko Bojković koji je odvojio vreme da popriča sa medijima. Bojković je stigao u Bor… »
Marko Bojković stigao u Bor sa popularnim Hondom, došao da bodri "srpskog Tajsona" - Almira Memića!

Marko Bojković stigao u Bor sa popularnim Hondom, došao da bodri "srpskog Tajsona" - Almira Memića!

Telegraf pre 9 sati
Uskoro će početi pravi bokserski spektakl Balkan Boxing 7, koji će se održati večeras u Boru, a borba večeri nam donosi veliku borbu između "srpskog Tajsona" Almira Memića i Laga Kizirije. Na pomenuti događaj stigao je i Marko Bojković! Nema sumnje da će… »
Ovako je stvorena "zver" u zatvoru: Karlos Rivero pred meč sa Srbinom otkrio kako su izgledale borbe na robiji

Ovako je stvorena "zver" u zatvoru: Karlos Rivero pred meč sa Srbinom otkrio kako su izgledale borbe na robiji

Telegraf pre 13 sati
Fight card za Balkan Boxing 7 u Boru. Bor je domaćin revije profesionalnog boksa u organizaciji Balkan Boxinga, a od 18 časova u Sportskom centru Bobana Veličković čeka nas spektakl! Zakazano je šest borbi, gde je glavna borba duel Almira Memića i Iaga… »
Poslednja poruka Almira Memića za "Opasnog čoveka" pred borbu u Boru: "Neka se dobro spremi..."

Poslednja poruka Almira Memića za "Opasnog čoveka" pred borbu u Boru: "Neka se dobro spremi..."

Telegraf pre 14 sati
Fight card za Balkan Boxing 7 u Boru. Pred nama je bokserski spektakl koji se održava u Boru u Sportskom centru Bobana Veličković ove subote 28. marta od 18 časova, gde će glavna borba na Balkan Boxing 7 biti okršaj u kojem će rukavice ukrstiti naš… »
Borci streljali pogledom jedni druge: Održano merenje pred spektakl, čekaju nas paklene borbe

Borci streljali pogledom jedni druge: Održano merenje pred spektakl, čekaju nas paklene borbe

Kurir pre 15 sati
Dan pre revije profi boksa Balkan Boxin 7 u Boru je upriličeno zvanično merenje, koje je održano u lokalu Makijato koji je preko puta hale, gde su se borci suočili licem u lice. Svi borci su bili prisutni, osim Miloša Janjanina, koji će doći u Bor na dan… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos Balkan Boxing 7 spektakla u Boru

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos Balkan Boxing 7 spektakla u Boru

Telegraf pre 19 sati
U subotu se održava Balkan Boxing 7 u Boru, u Sportskom centru, događaj koji je dugo najavljivan i čekan. Očekuje nas pravi spektakl. Zbog povrede, Jovan Nikolić je odustao, neće biti ni Miloša Janičića, ali će Almir Memić ući u ring protiv Gruzijca Iaga… »

Vesti dana »