Povezane vesti

Kapiten Srbije ređa pobede u ringu: Spektakl u Boru i velika pobeda Almira Memića

Kapiten Srbije ređa pobede u ringu: Spektakl u Boru i velika pobeda Almira Memića

Mondo 28.03.2026
Kapiten bokserske reprezentacije Srbije Almir Memić (23) pobedio je u Boru Iaga Kiziriju iz Gruzije. To je bio njegov šesti trijumf u profesionalnoj karijeri potvrda njegovog velikog kvaliteta i još većih - opravdanih ambicija. U svih šest rundi borbe u… »
Memić razbio Gruzina: Srpski bokser slavio u borskom spektaklu!

Memić razbio Gruzina: Srpski bokser slavio u borskom spektaklu!

Hot sport 28.03.2026
Sjajno veče za boks Boks veče u Boru donelo je niz mečeva, a centralni duel između Almira Memića i Gruzina Jaga Kizirije završen je ubedljivom pobedom domaćeg borca jednoglasnom odlukom sudija. Tokom svih šest rundi Memić je držao kontrolu nad borbom… »
Memić razbio Gruzina! Spektakl u Boru ubedljivo pripao srpskom bokseru!

Memić razbio Gruzina! Spektakl u Boru ubedljivo pripao srpskom bokseru!

Kurir 28.03.2026
Večeras je u Boru održan spektakularan boks događaj Balkan Boxing 7, a najveću pažnju privukla je borba između Almira Memića i Jaga Kizirije iz Gruzije. Pobedu je na kraju odneo srpski bokser posle jednoglasne odluke sudija u šest rundi, a nakon što je… »
Almir Memić dobio pitanje da li misli da je Janičić gledao veliku pobedu: "Ne zanima me..."

Almir Memić dobio pitanje da li misli da je Janičić gledao veliku pobedu: "Ne zanima me..."

Telegraf 28.03.2026
Bokser iz Srbije, Almir Memić stigao je do velike pobede na Balkan Boxing 7 događaju u Boru, gde je posle šest rundi jednoglasnom odlukom sudija bio bolji od Jaga Kizirije iz Gruzije. On je u razgovoru za medije odmah nakon borbe istakao da se prelazak… »
"Bio sam gladan, kao budaletina, hteo sam da ga nokautiram": Srbin trijumfovao u Boru, pa imao poruku za sve

"Bio sam gladan, kao budaletina, hteo sam da ga nokautiram": Srbin trijumfovao u Boru, pa imao poruku za sve

Telegraf 28.03.2026
Veliki je spektakl održan u Boru - Balkan Boxing 7 nas nije razočarao i mogli smo da vidimo mnogo sjajnih borbi. Jedna od njih je bila između Marka Marića i Karolja Botođša iz Mađarske, u kojoj je pobedu odneo naš borac posle odluke sudija. Marko Marić… »
Bojković brutalno udario na Janičića: „Čuva se za UFC i čisti od steroida, ne sme na revanš ni po koju cenu!“

Bojković brutalno udario na Janičića: „Čuva se za UFC i čisti od steroida, ne sme na revanš ni po koju cenu!“

Hot sport 28.03.2026
U Bor došao da podrži Memića koji je takođe razmenjivao teške reči sa Janičićem! Uoči velikog borilačkog događaja „Balkan Boxing 7“ u Boru, pažnju je privukao i dolazak Marka Bojkovića, koji je stigao kako bi podržao svog prijatelja Almira Memića… »
Boks protiv poroka: Borovčanin poslao moćnu poruku – Sport je lek protiv narkomanije i kriminala!

Boks protiv poroka: Borovčanin poslao moćnu poruku – Sport je lek protiv narkomanije i kriminala!

Hot sport 28.03.2026
Drago mu je što boks u Srbiji raste i nada se borbi za svetsku titulu u Areni! Uoči početka borilačkog spektakla „Balkan Boxing 7“ u Boru, gde će glavna borba večeri pripasti Almiru Memiću, oglasio se i predsednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad… »
Honda postao Srbin, konačno dobio sve papire, pa poručio hejterima: "Ne možeš da zamisliš koliko sam srećan"

Honda postao Srbin, konačno dobio sve papire, pa poručio hejterima: "Ne možeš da zamisliš koliko sam srećan"

Telegraf 28.03.2026
Poznati MMA borac i veliki prijatelj Marka Bojkovića, Irisbijev "Honda" Hanbulat gost je spektakularnog Balkan Boxing 7 događaja u Boru, gde ćemo gledati neke veoma zanimljive borbe, a posebno se ističe ona između Almira Memića i Jaga Kizirije. Kako je… »
Nenad Borovčanin pred Balkan Boxing 7 poslao jaku poruku: Boks sklanja decu s ulica, od droge, kocke, alkohola

Nenad Borovčanin pred Balkan Boxing 7 poslao jaku poruku: Boks sklanja decu s ulica, od droge, kocke, alkohola

Telegraf 28.03.2026
Pred nama je početak spektakl u Boru, gde će se održati Balkan Boxing 7, a gde će se u glavnoj borbi naći i srpski bokser Almir Memić. Pred ovaj događaj je za Telegraf govorio i predsednik Bokserskog saveza Srbije - Nenad Borovčanin. On je rekao da je… »
Bojković prozvao Janičića: "Neće revanš jer zna da će izgubiti! Mene Srbi vole, on se čisti od steroida..."

Bojković prozvao Janičića: "Neće revanš jer zna da će izgubiti! Mene Srbi vole, on se čisti od steroida..."

Telegraf 28.03.2026
Sve je spremno za bokserski spektakl u Boru pod nazivom Balkan Boxing 7, gde će glavna borba večeri biti meč Almira Memića. Baš pred početak spektakla je u Bor stigao i Marko Bojković koji je odvojio vreme da popriča sa medijima. Bojković je stigao u Bor… »
Marko Bojković stigao u Bor sa popularnim Hondom, došao da bodri "srpskog Tajsona" - Almira Memića!

Marko Bojković stigao u Bor sa popularnim Hondom, došao da bodri "srpskog Tajsona" - Almira Memića!

Telegraf 28.03.2026
Uskoro će početi pravi bokserski spektakl Balkan Boxing 7, koji će se održati večeras u Boru, a borba večeri nam donosi veliku borbu između "srpskog Tajsona" Almira Memića i Laga Kizirije. Na pomenuti događaj stigao je i Marko Bojković! Nema sumnje da će… »
Ovako je stvorena "zver" u zatvoru: Karlos Rivero pred meč sa Srbinom otkrio kako su izgledale borbe na robiji

Ovako je stvorena "zver" u zatvoru: Karlos Rivero pred meč sa Srbinom otkrio kako su izgledale borbe na robiji

Telegraf 28.03.2026
Fight card za Balkan Boxing 7 u Boru. Bor je domaćin revije profesionalnog boksa u organizaciji Balkan Boxinga, a od 18 časova u Sportskom centru Bobana Veličković čeka nas spektakl! Zakazano je šest borbi, gde je glavna borba duel Almira Memića i Iaga… »
Poslednja poruka Almira Memića za "Opasnog čoveka" pred borbu u Boru: "Neka se dobro spremi..."

Poslednja poruka Almira Memića za "Opasnog čoveka" pred borbu u Boru: "Neka se dobro spremi..."

Telegraf 28.03.2026
Fight card za Balkan Boxing 7 u Boru. Pred nama je bokserski spektakl koji se održava u Boru u Sportskom centru Bobana Veličković ove subote 28. marta od 18 časova, gde će glavna borba na Balkan Boxing 7 biti okršaj u kojem će rukavice ukrstiti naš… »
Borci streljali pogledom jedni druge: Održano merenje pred spektakl, čekaju nas paklene borbe

Borci streljali pogledom jedni druge: Održano merenje pred spektakl, čekaju nas paklene borbe

Kurir 28.03.2026
Dan pre revije profi boksa Balkan Boxin 7 u Boru je upriličeno zvanično merenje, koje je održano u lokalu Makijato koji je preko puta hale, gde su se borci suočili licem u lice. Svi borci su bili prisutni, osim Miloša Janjanina, koji će doći u Bor na dan… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos Balkan Boxing 7 spektakla u Boru

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos Balkan Boxing 7 spektakla u Boru

Telegraf 28.03.2026
U subotu se održava Balkan Boxing 7 u Boru, u Sportskom centru, događaj koji je dugo najavljivan i čekan. Očekuje nas pravi spektakl. Zbog povrede, Jovan Nikolić je odustao, neće biti ni Miloša Janičića, ali će Almir Memić ući u ring protiv Gruzijca Iaga… »

Vesti dana »

Ko je Dara, pobednica Evrovizije

Ko je Dara, pobednica Evrovizije

Danas pre 23 minutajoš 20 povezanih
Evo na kom mestu je završila Srbija na Evroviziji

Evo na kom mestu je završila Srbija na Evroviziji

B92 pre 23 minutajoš 2 povezane
Vremeplov: Umro vojvoda Radomir Putnik

Vremeplov: Umro vojvoda Radomir Putnik

RTV pre 8 minutajoš 1 povezana