Povezane vesti
"Nije mislio da će mi ljubiti zadnjicu, sada mora da bude dobar": Tramp isprozivao prestolonaslednika Saudijske Arabije
Mondo pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp komentarisao je svoj odnos sa saudijskim prestolonaslednikom Mohamedom bin Salmanom. "Nije mislio da će se ovo desiti, nije mislio da će mi ljubiti guzicu. Zaista nije. Mislio je da ću biti još jedan predsednik gubitnik u… »
"Mora da me ljubi u zadnjicu... a mislio je da neće ići tako" Tramp žestoko izvređao bliskog saveznika, snimak se širi…
Kurir pre 12 sati
Tramp tvrdi da saudijski princ sada mora da se prema njemu ponaša drugačije nego što se ponašao prema prethodnim američkim predsednicima. Govoreći na javnom skupu, Donald Tramp je tvrdio da prestolonaslednik nije očekivao da će biti politički zavisan od… »
Tramp šokirao: "Nisam mislio da će mi ljubiti g*zicu..." VIDEO
B92 pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp izazvao je novu kontroverzu direktnim komentarima o saudijskom prestolonasledniku Mohamedu bin Salmanu, poručivši da se saudijski princ prema njemu sada mora ponašati drugačije nego prema prethodnim predsednicima… »
Vesti dana »
Evopa i Amerika se ujedinile protiv Trampa! Pokret "Bez kraljeva" predvodi milione ljudi na ulicama, bes raste: "Ovo nije normalno!" (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Univerzitet u Beogradu: Tabloidi i vlast smrt studentkinje pretvorili u hajku na akademsku zajednicu
Nova pre 29 minutajoš 2 povezane
Bežao iz sela, a onda baš tu napravio luksuznu vilu kraj jezera Ovo je velelepno imanje Branka Babića, koji je doživeo težak udes na auto-putu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Evo šta je Branko Babić objavio samo par sati pre teškog udesa: Podelio snimak i poručio: "Hvala svima" (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana