Povezane vesti
Nedović otkrio svoju veliku grešku: ''Da sam znao ono što znam sada...''
Sportske.net pre 2 sata
Nemanja Nedović je sinoć u OAKA areni sa ekipom Monaka poražen od Panatinaikosa sa 107:97, a on je imao zapaženu ulogfu u gostujućem timu sa 15 poena i 4 skoka za oko 18 minuta u igri. Panatinaikos je njegov bivši klub, sa kojim je grčku ligu, Kup i… »
"Bila je to jedna od najvećih grešaka u mojoj karijeri": Nemanja Nedović otkrio za čim žali
Mondo pre 2 sata
Nemanja Nedović zaigrao je ponovo u čuvenoj dvorani "OAKA", samo što je bio u drugom dresu. Sa Monakom je doživeo poraz od Panatinaikosa (107:97), nije pomoglo ni to što je ubacio 15 poena. Bio je ponovo na istom mestu gde je igrao od 2020. do 2022… »
Nemanja Nedović priznaje da mu je žao zbog odlaska: "Odlazak iz Panatinaikosa je jedna od mojih većih grešaka"
Dnevnik pre 3 sata
Nemanja Nedović proveo je dve godine u Panatinaikos, priznaje da mu danas žali zbog odlaska. Srpski bek, koji je 2022. prešao u Crvenu zvezdu, a sada igra za Monako, gostovao je bivšem klubu. Panatinaikos je slavio protiv Monaka sa 107:97, a Nedović je… »
Šta će na ovo reći "Delije"? Nedović otvorio dušu: Najveća greška u mojoj karijeri
Večernje novosti pre 2 sata
Srpski košarkaš Nemanja Nedović govorio je o nekadašnjem klubu. FOTO: M. Vukadinović On se kao igrač Monaka vratio u OAKA Arenu, a tu se osvrnuo na period proveden u Panatinaikosu. - Uvek je posebno igrati ovde. Volim ovu dvoranu i sve mi deluje… »
Pre Zvezde je igrao u tom klubu, a sada se kaje zašto ga je uopšte i napuštao: Nedović smatra da je odlazak njegova najveća…
Hot sport pre 3 sata
Doduše teško da bi preživeo „seču“ koja se desila 12 meseci kasnije! Nemanja Nedović vratio se u OAKA arenu, ovoga puta kao igrač Monaka, a posle poraza od Panatinaikosaezultatom 101:97 otvoreno je govorio za Jurohups o periodu koji je proveo u atinskom… »
Nedović: "Odlazak iz Panatinaikosa je jedna od mojih većih grešaka"
B92 pre 3 sata
Nemanja Nedović proveo je dve godine u Panatinaikos, priznaje da mu danas žali zbog odlaska. Srpski bek, koji je 2022. prešao u Crvenu zvezdu, a sada igra za Monako, gostovao je bivšem klubu. Panatinaikos je slavio protiv Monaka sa 107:97, a Nedović je… »
Nedović: Odlazak iz Panatinaikosa moja najveća greška
Sport klub pre 5 sati
Proveo je Nemanja Nedović dve godine u Panatinaikosu, a žali što nije još, kaže u intervjuu za Eurohoops. Nedović je 2022. potpisao za Crvenu zvezdu, u kojoj je bio do prošlog leta, a sada je član Monaka. Srpski bek gostovao je Zelenima, koji su na kraju… »
Nedović: "Bila je greška to što sam otišao iz Panatinaikosa"
Nova pre 4 sati
Povratak Nemanje Nedovića u „OAKA“ arenu, ovog puta u dresu Monaka, bio je prožet emocijama, ali i dozom sete. Srpski bek, koji je ostavio dubok trag u Atini tokom dve sezone, otvoreno je za Eurohoops govorio o svojim osećanjima prema Panatinaikosu, ali… »
Nedović dobio ovacije voljenih navijača, pa im se obratio: "Velika greška je što sam otišao, ovde je teško"
Telegraf pre 4 sati
Košarkaši Panatinaikosa pobedili su ekipu Monaka 107:97 u petak, a u okršaju dve ekipe jedan čovek je posebno emotivno doživeo povratak u OAKA Arenu. U pitanju je Nemanja Nedović, nekadašnji član "zelenih". Pri dolasku u halu u kojoj je igrao od 2020. do… »
Vesti dana »
Završena sednica Odbora za obrazovanje: Atlagić pročitao zaključak, opozicija poručila da je sednica predstava za javnost
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih
Mesec dana američko-izraelskog rata protiv Irana: Šta se sve desilo
Radio 021 pre 2 satajoš 30 povezanih
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 33 povezane
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 51 povezana