Povezane vesti
Samo promeniš broj i praviš se budala: Amar Gile dugo nije bio u javnosti, sada stao na Džejlinu stanu u sukobu sa…
Blic pre 23 dana
Sandra Afrika i Amar Gile Jašarspahić rešili su da ukrste glasove, a ekipa “Blica” je prisustvovala snimanju spota. Pevački tandem nam je otkrio kako je došlo do saradnje. - Pošto je mene teško dobiti na telefon, ja se ne javljam, hiljadu brojeva… »
Sandra Afrika nije odustala: Kako je uspela da nagovori Amara na duet, evo šta mu je rekla na telefon
Kurir pre 23 dana
Sandra Afrika i Amar Gile Jašarspahić rešili su da ukrste glasove, a pevački tandem za domaće medije je otkrio kako je došlo do saradnje. - Pošto je mene teško dobiti na telefon, ja se ne javljam, hiljadu brojeva promenim za mesec dana. Ona je došla do… »
Vesti dana »
Marta Kos: Još odlučujemo hoćemo li Srbiji isplatiti 1,5 milijardu eura, sve smo zabrinutiji
SEEbiz pre 24 minutajoš 43 povezane
SSP: Šapić se bavi imenom novog mosta preko Save a ne pominje pogibiju radnika na gradilištu
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih
Tokom skupštinske rasprave vlast i opozicija o temama koje nisu na dnevnom redu
Beta pre 34 minutajoš 28 povezanih
Zemljotres jačine 7,4 jedinice pogodio Japan, izdato upozorenje na cunami
RTS pre 3 satajoš 35 povezanih
Kos: Srbiji novac iz Plana rasta kada ispuni uslove vezane za pravosudne zakone, izbore i medije
Beta pre 39 minutajoš 48 povezanih