Povezane vesti

"Poslednji pozdrav voljena moja" Dušica Grabović emotivnom porukom oprostila se od člana svoje porodice - Sada sa mojim mamom…

"Poslednji pozdrav voljena moja" Dušica Grabović emotivnom porukom oprostila se od člana svoje porodice - Sada sa mojim mamom…

Kurir pre 8 sati
Pevačica Dušica Grabović oglasila se na Instagramu potresnom porukom, nakon što je pretrpela veliki porodični gubitak. - Poslednji pozdrav voljena moja tetka, putuj sa anđelima. Sada si na boljem i lepšem mestu sa svojim anđelima i svoje troje dece koju… »
Pevačica neutešna zbog smrti voljene osobe: Objavila potresnu poruku "Sada si na boljem mestu..."

Pevačica neutešna zbog smrti voljene osobe: Objavila potresnu poruku "Sada si na boljem mestu..."

Telegraf pre 9 sati
Pevačica Dušica Grabović rastužila je javnost emotivnom objavom na društvenim mrežama, u kojoj se oprostila od voljene tetke potresnim rečima. Bol koji nosi godinama dodatno je produbila ova vest, s obzirom na to da je već ostala bez oba roditelja, o… »
"Na boljem si mestu sa svoje troje dece" Tuga u domu naše pevačice: Oprostila se od voljene osobe

"Na boljem si mestu sa svoje troje dece" Tuga u domu naše pevačice: Oprostila se od voljene osobe

Blic pre 10 sati
Njen otac je vodio tešku bitku za zdravlje Tada je javno apelovala za pomoć i donaciju krvi Pevačica Dušica Grabović podelila je tužne vesti na Instagramu. Dušica se oprostila od voljene tetke na društvenim mrežama. Dušica Grabović, podelila je potresnu… »

Vesti dana »