Povezane vesti
Drama u Zemunu: Žena nepomično leži nasred kolovoza, građani pritrčali u pomoć
Telegraf pre 1 dan
U Prvomajskoj ulici u Zemunu večeras se dogodila potresna scena koja je uznemirila prolaznike i vozače, javlja Moj Zemun. Na snimku koji je objavila stranica Moj Zemun, navodno se vidi ženska osoba koja nepomično leži na samom kolovozu, dok se oko nje… »
Užasan prizor u Zemunu: Žena leži nasred ulice (Video)
Mondo pre 5 sati
Večeras se dogodila potresna scena u Zemunu kada je primećena žena kako leži nasred ulice. Snimak se pojavio na "Instagram" stranici "Moj Zemun". Na snimku se vidi ženska osoba kako nepomično leži na kolovozu. Oko nje se okupio veći broj građana koji su… »
Vesti dana »
Neka se spremi i Beograd RHMZ se upravo oglasio hitnim upozorenjem: U naredna dva sata ovi predeli Srbije biće na udaru obilnih padavina
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Evopa i Amerika se ujedinile protiv Trampa! Pokret "Bez kraljeva" predvodi milione ljudi na ulicama, bes raste: "Ovo nije normalno!" (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Rektorski kolegijum i dekani fakulteta Univerziteta u Beogradu izdali saopštenje povodom smrti studentkinje
Euronews pre 2 satajoš 2 povezane
(Video) Policija ispred vozila Branka Babića nakon strašnog udesa Snimak sa auto-puta posle jezive saobraćajke "kralja obrva"
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana