Povezane vesti

Edita otkrila gde će se poroditi Ušla u šesti mesec trudnoće, a evo da li želi carski rez: "Majka najviše trpi pored mene"…

Edita otkrila gde će se poroditi Ušla u šesti mesec trudnoće, a evo da li želi carski rez: "Majka najviše trpi pored mene"…

Blic pre 22 dana
Promene raspoloženja i hormonske oscilacije su prisutne, ali porodica je pripremljena i uz nju. Sa ocem deteta je u korektnim odnosima, ali ne želi više da komentariše tu temu. Pevačica Edita Aradinović blista u trudnoći, a pred večerašnji nastup u… »
Snimili smo Relju na aerodromu, jedan detalj nam zapao za oko: Ne odvaja se od ovoga, otkrio nam omiljeni hobi u avionu

Snimili smo Relju na aerodromu, jedan detalj nam zapao za oko: Ne odvaja se od ovoga, otkrio nam omiljeni hobi u avionu

Mondo pre 22 dana
Gotovo svakog vikenda imamo prilike da vidimo Relju Popovića na beogradskom aerodromu, što je dokaz da za njega nema zime kada su nastupi u pitanju. Međutim, ono što nam je zapalo za oko ovog puta je da reper voli da čita u avionu, te iz ruke nije… »
Tea Bilanović prvi put o optužbama da se udala zbog para: Bez trunke šminke na aerodromu, otkrila ko joj je sponzor

Tea Bilanović prvi put o optužbama da se udala zbog para: Bez trunke šminke na aerodromu, otkrila ko joj je sponzor

Mondo pre 22 dana
Mlada pevačica Tea Bilanović vredno radi na svojoj karijeri, te uveliko nastupa nakon što je njen novi album ugledao svetlost dana. Ona se sada pojavila na aerodromu bez trunke šminke, a kako kaže, nastupala je do ranih jutarnji sati. Tea je za MONDO… »
Saša Kovačević ušao u besnu mašinu: Snimili smo pevača na aerodromu, evo ko ga je sačekao

Saša Kovačević ušao u besnu mašinu: Snimili smo pevača na aerodromu, evo ko ga je sačekao

Mondo pre 22 dana
Sašu Kovačevića smo ove kišne nedelje zatekli na beogradskom aerodromu, a njemu ovo vreme nimalo ne smeta te se svež i nasmejan vratio s puta. Pogledajte kakva besna mašina je sačekala našeg popularnog pevača: Pogledajte kako izgleda Sašina izabranica… »
Edita otkrila gde će se poroditi! Ušla u šesti mesec trudnoće, a evo da li ide na carski rez: Majka najviše trpi pored mene…

Edita otkrila gde će se poroditi! Ušla u šesti mesec trudnoće, a evo da li ide na carski rez: Majka najviše trpi pored mene…

Kurir pre 22 dana
Pevačica Edita Aradinović blista u trudnoći, nastupila je u beogradskom klubi, a pred nastup govorila je o promenama koje sad oseća. Spomenula je i sestru, koleginicu Indiru Aradinović Indi, te se posebno osvrnula na majku, koja joj mnogo pomaže… »
"Drska sam, ona najviše ispašta": Edita se javno obratila majci i priznala na koga besni tokom trudnoće

"Drska sam, ona najviše ispašta": Edita se javno obratila majci i priznala na koga besni tokom trudnoće

Mondo pre 22 dana
Iako je već ušla u šesti mesec trudnoće, Edita je puna snage za nastupe, te se tako i večeras pojavila skockana od glave do pete, pa pred nastup proćaskala sa okupljenim medijima. Kao i većina trudnica, i ona ima promene raspoloženja tokom blaogoslovenog… »

Vesti dana »