Повезане вести

Едита открила где ће се породити Ушла у шести месец трудноће, а ево да ли жели царски рез: "Мајка највише трпи поред мене"…

Едита открила где ће се породити Ушла у шести месец трудноће, а ево да ли жели царски рез: "Мајка највише трпи поред мене"…

Блиц 29.03.2026
Промене расположења и хормонске осцилације су присутне, али породица је припремљена и уз њу. Са оцем детета је у коректним односима, али не жели више да коментарише ту тему. Певачица Едита Арадиновић блиста у трудноћи, а пред… »
Снимили смо Рељу на аеродрому, један детаљ нам запао за око: Не одваја се од овога, открио нам омиљени хоби у авиону

Снимили смо Рељу на аеродрому, један детаљ нам запао за око: Не одваја се од овога, открио нам омиљени хоби у авиону

Мондо 29.03.2026
Готово сваког викенда имамо прилике да видимо Рељу Поповића на београдском аеродрому, што је доказ да за њега нема зиме када су наступи у питању. Међутим, оно што нам је запало за око овог пута је да репер воли да чита у… »
Теа Билановић први пут о оптужбама да се удала због пара: Без трунке шминке на аеродрому, открила ко јој је спонзор

Теа Билановић први пут о оптужбама да се удала због пара: Без трунке шминке на аеродрому, открила ко јој је спонзор

Мондо 29.03.2026
Млада певачица Теа Билановић вредно ради на својој каријери, те увелико наступа након што је њен нови албум угледао светлост дана. Она се сада појавила на аеродрому без трунке шминке, а како каже, наступала је до раних јутарњи… »
Саша Ковачевић ушао у бесну машину: Снимили смо певача на аеродрому, ево ко га је сачекао

Саша Ковачевић ушао у бесну машину: Снимили смо певача на аеродрому, ево ко га је сачекао

Мондо 29.03.2026
Сашу Ковачевића смо ове кишне недеље затекли на београдском аеродрому, а њему ово време нимало не смета те се свеж и насмејан вратио с пута. Погледајте каква бесна машина је сачекала нашег популарног певача: Погледајте како… »
Едита открила где ће се породити! Ушла у шести месец трудноће, а ево да ли иде на царски рез: Мајка највише трпи поред мене…

Едита открила где ће се породити! Ушла у шести месец трудноће, а ево да ли иде на царски рез: Мајка највише трпи поред мене…

Курир 29.03.2026
Певачица Едита Арадиновић блиста у трудноћи, наступила је у београдском клуби, а пред наступ говорила је о променама које сад осећа. Споменула је и сестру, колегиницу Индиру Арадиновић Инди, те се посебно осврнула на мајку, која… »
"Дрска сам, она највише испашта": Едита се јавно обратила мајци и признала на кога бесни током трудноће

"Дрска сам, она највише испашта": Едита се јавно обратила мајци и признала на кога бесни током трудноће

Мондо 29.03.2026
Иако је већ ушла у шести месец трудноће, Едита је пуна снаге за наступе, те се тако и вечерас појавила скоцкана од главе до пете, па пред наступ проћаскала са окупљеним медијима. Као и већина трудница, и она има промене… »

Вести дана »