Povezane vesti
Edita otkrila gde će se poroditi Ušla u šesti mesec trudnoće, a evo da li želi carski rez: "Majka najviše trpi pored mene"…
Blic pre 35 minuta
Pevačica Edita Aradinović blista u trudnoći, a pred večerašnji nastup u srpskoj prestonici govorila je o promenama koje sad oseća. Spomenula je i sestru, koleginicu Indiru Aradinović Indi, te se posebno osvrnula na majku, koja joj mnogo pomaže poslednjih… »
Edita otkrila gde će se poroditi! Ušla u šesti mesec trudnoće, a evo da li ide na carski rez: Majka najviše trpi pored mene…
Kurir pre 4 sati
Pevačica Edita Aradinović blista u trudnoći, nastupila je u beogradskom klubi, a pred nastup govorila je o promenama koje sad oseća. Spomenula je i sestru, koleginicu Indiru Aradinović Indi, te se posebno osvrnula na majku, koja joj mnogo pomaže… »
"Drska sam, ona najviše ispašta": Edita se javno obratila majci i priznala na koga besni tokom trudnoće
Mondo pre 12 sati
Iako je već ušla u šesti mesec trudnoće, Edita je puna snage za nastupe, te se tako i večeras pojavila skockana od glave do pete, pa pred nastup proćaskala sa okupljenim medijima. Kao i većina trudnica, i ona ima promene raspoloženja tokom blaogoslovenog… »
Vesti dana »
(BLOG) Lokalni izbori u Aranđelovcu i Smederevskoj Palanci (VIDEO)
Glas Šumadije pre 0 minutajoš 131 povezana
Formula 1: Trku obeležila nova pobeda Antonelija i stravičan udes Bermana (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 27 povezanih
Letnje računanje vremena počelo noćas u 2 sata pomeranjem kazaljki za sat unapred
Gradski portal 018 pre 4 satijoš 19 povezanih