Povezane vesti
"Ne dodiruj me, imam ženu" Desingerica pecnuo voditeljku u emsiji, pa mu ona odbrusila "Ne bih te pipnula"
Telegraf pre 1 sat
U takmičenju "Pinkove zvezde" sinoć je došlo do male rasprave između voditeljke Bojane Lazić i repera Dragomira Despića Desingerice. Naime, tokom komentarisanja jedne od kandidatkinja, Bojana je želela da se malo odmori, pa je došla do Desingerice, koji… »
"Ne dodiruj me, imam ženu" Desingerica odbrusio Bojani Lazić, ona ga spustila u emisiji uživo: "Ne bih te ni pipnula"
Blic pre 3 sata
Između Bojane Lazić i Desingerice postoji očigledna tenzija i nedostatak simpatija. U poslednjem incidentu tokom 'Pinkovih Zvezda' došlo je do žestoke svađe između njih dvoje. Tokom komentarisanja Sanje Kostić, voditeljka Bojana Lazić poželela je da se… »
"Ne diraj me, imam ženu" Desingerica prozvao Bojanu Lazić, voditeljka ga oladila: Ne bih te ni pipnula!
Kurir pre 3 sata
Tokom komentarisanja Sanje Kostić u Pinkovim zvezdama, voditeljka Bojana Lazić poželela je da se malo odmori, pa je došla do Desingerice, koji je sedeo na mentorskoj stolici, ali se on odmah pobunio. - Ostavi me, imam ženu Bojana, imam ženu! Pusti me, ne… »
"Ostavi me, imam ženu, ne dodiruj me": Desingerica napravio skandal i haos kada mu je prišla fatalna plavuša
Mondo pre 3 sata
Tokom komentarisanja Sanje Kostić, voditeljka Bojana Lazić poželela je da se malo odmori, pa je došla do Desingerice, koji je sedeo na mentorskoj stolici, ali se on odmah pobunio. "Ostavi me, imam ženu Bojana, imam ženu! Pusti me, ne dodiruj me, imam… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO U Boru pretučen student, u Bajinoj Bašti napadnuti aktivista i posmatrač izbora: "Napali su ih ljudi koji se okupljaju na parkingu i oduzeli im mobilne telefone"
Nova pre 2 minutajoš 110 povezanih
Vodostaji u porastu širom Srbije, kod Šapca se očekuje redovna odbrana od poplava
RTS pre 1 satjoš 24 povezane
Iran pristao da dozvoli pakistanskim brodovima da prođu kroz Ormuz
Politika pre 2 minutajoš 15 povezanih