Povezane vesti
"7 godina sam tu proveo, a on me odmah oterao": Marko Simonović ne može da oprosti Dušku
Mondo 29.03.2026
Mladi srpski trener Marko Simonović plasirao se sa Sutjeskom u polufinale ABA 2 lige, što znači da će se njegova ekipa boriti za ulazak u viši rang. Simonović je sa klubom iz Nikšića napravio veliki uspeh već u svojoj prvoj sezoni, a njegov trenerski put… »
Bivši reprezentativac otkrio kako je oteran iz Zvezde: Došao je na sastanak, rekao "Neću njega" i otišao! Sedam godina sam…
Kurir 29.03.2026
Proslavljeni košarkaš Crvene zvezde i bivši reprezentativac naše zemlje, Marko Simonović, nakon uspešne igračke karijere uplovio je u trenerske vode. Simonović je sa ekipom Sutjeske iz Nikšića napravio veliki uspeh, pošto je izborio plasman u polufinale… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula a 15 povređeno na Gej prajd paradi u Berlinu, kada je vozilo upalo u masu
Serbian News Media pre 1 danjoš 14 povezanih
Poznato ko će voditi Vojvodinu protiv Zvezde posle otkaza za Miroslava Tanjgu
Telegraf pre 1 danjoš 23 povezane
FIA ponovo režira zanimljiviju priču na krilima bizarnih odluka: Hamilton i Antoneli surovo kažnjeni pred trku!
Hot sport pre 5 satijoš 25 povezanih
(Foto, video) "Za 2 do 4 meseca imaćemo odlučujuće izbore" Vučić u Drežniku: "Služio sam vam verno, mnoge noći nisam spavao"
Blic pre 8 satijoš 14 povezanih
Potparol Kremlja Dmitrij Peskov: Zamrzavanje sukoba u Ukrajini trenutno nije moguće
Insajder pre 5 satijoš 17 povezanih