Povezane vesti
Osuda targetiranja novinara Miljka Stojanovića
Ozon press pre 2 sata
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje kontinuirane pritiske i targetiranje novinara Miljka Stojanovića od strane osoba koje stoje iza Fejsbuk stranice Glas iz Bora i apeluje na građane opština u kojima će se sutra glasati da ne ometaju… »
NUNS apeluje da se obezbedi bezbedan rad novinarima koji će sutra izveštavati sa izbora
Danas pre 17 sati
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) apelovalo je na građane opština u kojima će se sutra glasati da ne ometaju novinare i novinarke koji dolaze da izveštavaju o lokalnim izborima, kao i na policiju da im omogući nesmetan i bezbedan rad. „Podsećamo… »
NUNS osuđuje targetiranje novinara Miljka Stojanovića
Danas pre 17 sati
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je danas da osuđuje kontinuirane pritiske i targetiranje novinara Miljka Stojanovića, kao i da apeluje na građane i nadležne institucije da omoguće nesmetan rad medija tokom lokalnih izbora. „Ovakve… »
Vesti dana »
Italijan ispisuje istoriju Formule 1: Postao prvi tinejdžer koji vodi u generalnom plasmanu nakon druge uzastopne pobede
Nova pre 0 minutajoš 27 povezanih
Letnje računanje vremena počelo noćas u 2 sata pomeranjem kazaljki za sat unapred
Gradski portal 018 pre 4 satijoš 19 povezanih
Napadnut novinar Zoomera u Bajinoj Bašti: Prišao mi čovek u crnom i krenuo da mi otima opremu, udarao me pesnicama
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih