Povezane vesti
"Razmišljala sam da se ne vratim u Beograd": Marija u dilemi na putovanju
Nova 29.03.2026
Pevačica Marija Šerifović već nekoliko dana boravi na Baliju odakle se redovno oglašava na društvenim mrežama. Ne krije koliko joj ovo putovanje prija pa redovno neke trenutke deli sa ljudima na društvenim mrežama. U najnovijoj objavi pevačica je… »
"Razmišljala sam da se ne vratim u Beograd" Marija u dilemi na putovanju: Oglasila se sa ove destinacije
Telegraf 29.03.2026
Pevačica Marija Šerifović već nekoliko dana boravi na Baliju odakle se redovno oglašava na društvenim mrežama. Ne krije koliko joj ovo putovanje prija pa redovno neke trenutke deli sa ljudima na društvene mreže. U najnovijoj objavi pevačica je odlučila d… »
"Razmišljala sam da se ne vratim nikada u Beograd": Marija Šerifović se oglasila sa Balija, sve joj je potaman (video)
Blic 29.03.2026
Najavila je da će u ponedeljak podeliti lepu vest sa svojim fanovima. Pevačica se našalila izjavivši da je razmišljala da se ne vrati u Srbiju, ali obećava dolazak zbog poslovnih obaveza. Pevačica Marija Šerifović već nekoliko dana boravi na Baliju… »
Vesti dana »
uživo Novi talas eskalacije između SAD i Irana: Američki udari, pretnje zatvaranjem Ormuskog moreuza i novi incidenti
NIN pre 28 minutajoš 16 povezanih
Vremenska prognoza: U toku je toplotni talas, upaljen narandžasti alarm, smanjite boravak napolju
Nedeljnik pre 38 minutajoš 14 povezanih
Danas druga konstitutivna sednica Saveta REM-a, nastavak izbora predsednika
Insajder pre 58 minutajoš 10 povezanih
AMSS upozorava: Pojačan saobraćaj kreće već danas, na Horgošu se čeka sat vremena
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 8 povezanih