Повезане вести
"Размишљала сам да се не вратим у Београд": Марија у дилеми на путовању
Нова пре 1 дан
Певачица Марија Шерифовић већ неколико дана борави на Балију одакле се редовно оглашава на друштвеним мрежама. Не крије колико јој ово путовање прија па редовно неке тренутке дели са људима на друштвеним мрежама. У најновијој… »
"Размишљала сам да се не вратим у Београд" Марија у дилеми на путовању: Огласила се са ове дестинације
Телеграф пре 1 дан
Певачица Марија Шерифовић већ неколико дана борави на Балију одакле се редовно оглашава на друштвеним мрежама. Не крије колико јој ово путовање прија па редовно неке тренутке дели са људима на друштвене мреже. У најновијој… »
"Размишљала сам да се не вратим никада у Београд": Марија Шерифовић се огласила са Балија, све јој је потаман (видео)
Блиц пре 1 дан
Најавила је да ће у понедељак поделити лепу вест са својим фановима. Певачица се нашалила изјавивши да је размишљала да се не врати у Србију, али обећава долазак због пословних обавеза. Певачица Марија Шерифовић већ неколико… »
Вести дана »
СПС: Победа сложне, достојанствене и слободарске Србије на локалним изборима
Бета пре 2 сатајош 42 повезане
Одсек за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду: Напад на Динића је напад на слободу медија
Недељник пре 3 сатајош 7 повезаних
Донорство је херојство: Министарство здравља није прихватило ниједан предлог организација цивилног друштва за унапређење система трансплантација
Н1 Инфо пре 4 сатијош 5 повезаних
Рат на Блиском истоку: Пожар у рафинерији у Хаифи, погођена ирачка ваздухопловна база, Израел не престаје са нападима на Либан (фото/видео)
Вечерње новости пре 28 минутајош 33 повезане