Повезане вести
"Размишљала сам да се не вратим у Београд": Марија у дилеми на путовању
Нова 29.03.2026
Певачица Марија Шерифовић већ неколико дана борави на Балију одакле се редовно оглашава на друштвеним мрежама. Не крије колико јој ово путовање прија па редовно неке тренутке дели са људима на друштвеним мрежама. У најновијој… »
"Размишљала сам да се не вратим у Београд" Марија у дилеми на путовању: Огласила се са ове дестинације
Телеграф 29.03.2026
Певачица Марија Шерифовић већ неколико дана борави на Балију одакле се редовно оглашава на друштвеним мрежама. Не крије колико јој ово путовање прија па редовно неке тренутке дели са људима на друштвене мреже. У најновијој… »
"Размишљала сам да се не вратим никада у Београд": Марија Шерифовић се огласила са Балија, све јој је потаман (видео)
Блиц 29.03.2026
Најавила је да ће у понедељак поделити лепу вест са својим фановима. Певачица се нашалила изјавивши да је размишљала да се не врати у Србију, али обећава долазак због пословних обавеза. Певачица Марија Шерифовић већ неколико… »
Вести дана »
Вучић стигао у Пекинг - почиње вишедневна званична посета Кини током које ће се састати са Си Ђинпингом
РТС пре 8 минутајош 1 повезана
Велики студентски протест на Славији у Београду, инциденти по завршетку
BBC News пре 6 сатијош 1 повезана
Кад и где можете да гледате први меч Новака Ђоковића на Ролан Гаросу?
Данас пре 8 сатијош 3 повезане