Povezane vesti
"Razmišljala sam da se ne vratim u Beograd": Marija u dilemi na putovanju
Nova 29.03.2026
Pevačica Marija Šerifović već nekoliko dana boravi na Baliju odakle se redovno oglašava na društvenim mrežama. Ne krije koliko joj ovo putovanje prija pa redovno neke trenutke deli sa ljudima na društvenim mrežama. U najnovijoj objavi pevačica je… »
"Razmišljala sam da se ne vratim u Beograd" Marija u dilemi na putovanju: Oglasila se sa ove destinacije
Telegraf 29.03.2026
Pevačica Marija Šerifović već nekoliko dana boravi na Baliju odakle se redovno oglašava na društvenim mrežama. Ne krije koliko joj ovo putovanje prija pa redovno neke trenutke deli sa ljudima na društvene mreže. U najnovijoj objavi pevačica je odlučila d… »
"Razmišljala sam da se ne vratim nikada u Beograd": Marija Šerifović se oglasila sa Balija, sve joj je potaman (video)
Blic 29.03.2026
Najavila je da će u ponedeljak podeliti lepu vest sa svojim fanovima. Pevačica se našalila izjavivši da je razmišljala da se ne vrati u Srbiju, ali obećava dolazak zbog poslovnih obaveza. Pevačica Marija Šerifović već nekoliko dana boravi na Baliju… »
Vesti dana »
(VIDEO) Eskalacija sukoba: Iran odgovara na nove vazdušne napade SAD, gađane i zalivske države
N1 Info pre 2 satajoš 40 povezanih
Poslanici postavljali pitanja o zakonu o roditeljima negovateljima, Zmaj Jovinoj gimnaziji i Piculi
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih
NBS ne menja ključnu kamatu: Referentna stopa i dalje na 5,75 odsto
Biznis.rs pre 1 satjoš 17 povezanih
Sutra oblačnije i toplije, sledeće nedelje ponovo tropske temperature
Radio 021 pre 21 minutajoš 22 povezane
Mali: Moguća isplata novca punoletnim građanima zbog odgovorne ekonomske politike
RTV pre 3 satajoš 19 povezanih