Povezane vesti
Rada Manojlović otkrila ko će menjati Zoricu Brunclik do kraja sezone: "Niko me nije zvao, mislim da..."
Telegraf pre 8 sati
Pevačica Rada Manojlović danas je sletela na aerodrom "Nikola Tesla" nakon još jednog nastupa koji je imala u inostramstvu. Radu smo zatekli u opuštenom izdanju i bez šminke a pevačica je vrlo rado sa nama prokomentarisala aktuelna dešavanja na estradi… »
"Nije trebalo da peva do 40 dana" oglasila se svastika Darka Lazića besna kao ris
Kurir pre 10 sati
Pevač Darko Lazić održao je prvi nastup nakon tragične smrti svog brata Dragana Lazića. Darko sada izdržava tri porodice, međutim, taj njegov potez naišao je na negodovanje na društvenim mrežama. Ljudi su pisali kako je Darko trebalo da ispoštuje 40 dana… »
"Nije trebalo da peva do 40 dana": Svastika Darka Lazića se hitno oglasila besna kao ris
Mondo pre 10 sati
Pevač Darko Lazić održao je prvi nastup nakon tragične smrti brata Dragana Lazića. Iako trenutno izdržava čak tri porodice, njegova odluka da se vrati poslu izazvala je podeljene reakcije na društvenim mrežama. Dok su jedni smatrali da je trebalo da… »
"Ja sam pevala posle devet dana" Rada Manojlović o Darku Laziću i njegovom 1. nastupu "Ovo će ga spasiti"
Telegraf pre 11 sati
Pevačicu Radu Manojlović sreli smo danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu po povratku sa nastupa. Rada je kao i uvek bila opuštena i bez šminke a nju je sačekao dečko kao i prošlog puta. - Oči su mi na grkljanu, vi ste bar naspavani. Krenulo me je… »
(Video) "Kemiš će biti tu do kraja sezone" Rada Manojlović o Pinkovim zvezdama, dečku, spomenula i prvi nastup Darka Lazića…
Blic pre 11 sati
Njen dečko Vlada ju je sačekao, a Rada je insistirala da se oslovljava imenom, ne kao njen partner. Objasnila je da se trudi da izbegava medije zbog privatnosti i da Vlada ne voli javnost i komentare. Pevačicu Radu Manojlović sreli smo danas na aerodromu… »
"Poludela bih da nisam pevala nakon smrti majke": Rada Manojović nastupila 9 dana nakon velikog gubitka, pomenula Lazića
Mondo pre 11 sati
Pevačica Rada Manojlović osvrnula se na negativne komentare na račun Darka Lazića koji je nedavno prvi put nastupio nakon pogibije brata. Rada je pred MONDO kamerama otkrila da je i ona samo devet dana nakon smrti majke zapevala. "Ne bih da budem ja, pa… »
"Da nisam pevala posle majčine smrti, poludela bih": Rada Manojović nastupila 9 dana nakon velikog gubitka - ima poruku za…
Kurir pre 11 sati
Pevačica Rada Manojlović osvrnula se na negativne komentare na račun Darka Lazića koji je nedavno prvi put nastupio nakon pogibije brata. Rada je otkrila da je i ona samo devet dana nakon smrti majke zapevala. - Ne bih da budem ja, pa ja. Imala sam… »
"Nije trebalo da peva do 40 dana" Svastika Darka Lazića odbrusila ljudima na mrežama nakon što su ga napali posle smrti brata…
Blic pre 11 sati
Na negativan komentar na društvenim mrežama o njegovom nastupu, oštro je odgovorila sestra njegove supruge. Darko ističe da mora da ostane jak zbog tri porodice koje izdržava. Pevač Darko Lazić održao je prvi nastup nakon tragične smrti svog brata… »
"Nije trebalo da peva do 40 dana" Haos na mrežama, Darkova svastika ušla u obračun: "Obriši zadnjicu s tim!"
Telegraf pre 12 sati
Darko Lazić je neposredno pred nastup u Sloveniji u petak veče dao ekskluzivni intervju za naš portal u kojem je istakao i da ga neki osuđuju jer se tako brzo vratio poslu. Pevač se pojavio na nastupu kako bi ispoštovao publiku, što je prvo njegovo javno… »
Vesti dana »
Lokalni izbori 2026: Incidenti, visoka izlaznost - podrhtavanje tla ili stanje redovno
BBC News pre 3 satajoš 32 povezane
Lokalni izbori u 10 mesta u Srbiji: U više opština zabeleženi incidenti, Crta upozorila na nepravilnosti
NIN pre 21 minutajoš 184 povezane
Obilne padavine i porast vodostaja u Srbiji uz hladno i oblačno vreme
Naslovi.ai pre 9 satijoš 39 povezanih
Vučić proglasio pobedu SNS na izborima u svih 10 lokalnih samouprava
Beta pre 32 minutajoš 14 povezanih