Povezane vesti
Nokautirao UFC legendu pa otvorio dušu: "Malo je falilo da se ubijem pre nekoliko nedelja!"
Večernje novosti pre 8 sati
Veliku pobedu na UFC večeri u Sijetlu ostvario je Džo Pajfer koji je savladao Izraela Adesanja, bivšeg dvostrukog šampiona UFC srednje kategorije i borca sa pet uspešnih odbrana titule. Foto: Profimedia Američki borac nokautirao je bivšeg šampiona… »
"Hteo sam da se ubijem pre nekoliko nedelja" Jeziva ispovest borca koji je oduševio svet: Otkrio je mračne detalje iz svog…
Kurir pre 10 sati
Veliku pobedu na UFC večeri u Sijetlu ostvario je Džo Pajfer koji je savladao Izraela Adesanja, bivšeg dvostrukog šampiona UFC srednje kategorije i borca sa pet uspešnih odbrana titule. Pajfer je savladao jedno od najvećih imena u istoriji ovog sporta, a… »
Nokautirao UFC legendu, pa šokirao svet: Hteo sam da se ubijem…
Sport klub pre 9 sati
Dugo će se pričati o pobedi Džoa Pajfera nad Izraelom Adesanjom na UFC priredbi u Sijetlu. Američki borac nokautirao je bivšeg šampiona srednje kategorije „graund end paundom“ pred kraj druge runde, pa uzeo mikrofon i otkrio nešto neverovatno. „Malo je… »
"Bio sam blizu da se ubijem pre nekoliko nedelja": Prebio legendarnog borca i šokirao svet priznanjem
Nova pre 10 sati
UFC svet je sinoć u Sijetlu svedočio nečemu što prevazilazi okvire sporta. Džo Pajfer, momak koji je u meč ušao kao autsajder sa 14. pozicije rang liste, priredio je senzaciju nokautiravši legendarnog Izraela Adesanju u drugoj rundi. Ipak, ono što je… »
Jedan od najluđih prekida u istoriji UFC! Brutalno nokautirala, pa udavila protivnicu, ovo se ne viđa često
Telegraf pre 11 sati
Sunaslovna borba UFC priredbe u Sijetlu donela je izuzetno zanimljiv okršaj između treće i pete izazivačice u muva kategoriji, a u centru pažnje našle su se bivša šampionka Aleksa Graso i ambiciozna Mejsi Barber, koja je već godinama označena kao jedan… »
Prebio legendu, pa šokirao svet izjavom: "Hteo sam da se ubijem pre nekoliko nedelja..."
Telegraf pre 11 sati
Džo Pajfer sinoć je upisao najveću pobedu u svojoj karijeri. Ovaj 29-godišnjak iz Filadelfije nastupio je u glavnoj borbi večeri na UFC spektaklu u Sijetlu, a nasuprot njega stajao je Izrael Adesanja, bivši dvostruki šampion UFC-ove srednje kategorije… »
Vesti dana »
Lokalni izbori 2026: Incidenti, visoka izlaznost - podrhtavanje tla ili stanje redovno
BBC News pre 2 satajoš 32 povezane
Obilne padavine i porast vodostaja u Srbiji uz hladno i oblačno vreme
Naslovi.ai pre 8 satijoš 39 povezanih
Vučić proglasio pobedu SNS na izborima u svih 10 lokalnih samouprava
Beta pre 19 minutajoš 14 povezanih