Povezane vesti

Nova aplikacija menja putovanja u Evropu

Nova aplikacija menja putovanja u Evropu

RTV Novi Pazar pre 15 sati
Sa početkom turističke sezone i uvođenjem novog sistema kontrole ulaska i izlaska iz EU, poznatog kao EES, koji je već izazvao zadržavanja na granicama, Evropska unija predstavila je mobilnu aplikaciju koja bi trebalo da ubrza ceo proces. Reč je o… »
"Svi čekaju, a ja sam prošao za 30 sekundi": Sjajna vest za Srbe koji idu u Grčku, ovo će skratiti čekanja na granicama

"Svi čekaju, a ja sam prošao za 30 sekundi": Sjajna vest za Srbe koji idu u Grčku, ovo će skratiti čekanja na granicama

Mondo pre 15 sati
Mobilna aplikacija "Travel to Europe", koja je uvedena kako bi putnicima iz zemalja van EU, uključujući Srbiju, olakšala ulazak u šengenski prostor tokom primene EES sistema, za sada se primenjuje samo u Švedskoj i od 21. marta u Portugalu. Uskoro će je… »
"Skeniraš pasoš, trepneš i to je to" Ova EU aplikacija bi mogla da skrati sate čekanja na granicama, a sve se glasnije priča…

"Skeniraš pasoš, trepneš i to je to" Ova EU aplikacija bi mogla da skrati sate čekanja na granicama, a sve se glasnije priča…

Blic pre 21 sat
Aplikacija omogućava registaciju cele porodice, a procedura je jednostavna Iskustva putnika pokazuju da aplikacija olakšava i ubrzava pasošku kontrolu Mobilna aplikacija "Travel to Europe", koja je uvedena kako bi putnicima iz zemalja van EU, uključujući… »

Vesti dana »