Povezane vesti

"Srećan sam što sam postao heroj": Gotova jedna od najvećih karijera, povukao se trostruki olimpijski šampion

"Srećan sam što sam postao heroj": Gotova jedna od najvećih karijera, povukao se trostruki olimpijski šampion

Mondo pre 16 sati
Marijus Lindvik je čekao poslednje takmičenje u sezoni ski skokova da bi upisao prvu pobedu i uspeo je. Pred više od 26.00 navijača na Planici skočio je 238,5 i 231 metar i pobedio je ispred svetskog šampiona Domena Prevca i kolege iz norveške… »
Marijus Lindvik svalio na Planici: Domen Prevc kompletirao globuse

Marijus Lindvik svalio na Planici: Domen Prevc kompletirao globuse

Dnevnik pre 18 sati
Marijus Lindvik pobednik je poslednjeg takmičenja u okviru Svetskog kupa u ski skokovima, koje je održano na čuvenoj letaonici na Planici. Norvežanin je najviše zahvaljujući prvom skoku od 238,5 metara uspeo na kraju da dođe do trijumfa. U drugom skoku… »
Lindvik slavio na Planici! Sjajni Slovenac Prevc osvojio Mali kristalni globus!

Lindvik slavio na Planici! Sjajni Slovenac Prevc osvojio Mali kristalni globus!

Kurir pre 18 sati
Norveški ski skakač Marius Lindvik pobednik je takmičenja Svetskog kupa u ski letovima na Planici. Lindvik je do trijumfa na poslednjem takmičenju u sezoni došao skokovima od 238,5 i 231 metar, sa ukupno 459,5 bodova. Drugo mesto pripalo je Slovencu… »
Lindvik preleteo Planicu, Prevc kompletirao globuse

Lindvik preleteo Planicu, Prevc kompletirao globuse

Sport klub pre 18 sati
Marijus Lindvik pobednik je poslednjeg takmičenja u okviru Svetskog kupa u ski skokovima, koje je održano na čuvenoj letaonici na Planici. Norvežanin je najviše zahvaljujući prvom skoku od 238,5 metara uspeo na kraju da dođe do trijumfa. U drugom skoku… »
Lindvik slavio na Planici, Prevcu Mali krisalni globus u ski letovima

Lindvik slavio na Planici, Prevcu Mali krisalni globus u ski letovima

Radio sto plus pre 19 sati
Lindvik je do trijumfa na poslednjem takmičenju u sezoni došao skokovima od 238,5 i 231 metar, sa ukupno 459,5 bodova. Drugo mesto pripalo je Slovencu Domenu Prevcu sa 5,6 bodova zaostatka za pobednikom (skokovi od 240,5 i 229,5 metara), dok se na… »

Vesti dana »