Povezane vesti
Starleta priznala kako je dobila nadimak sa kojim se proslavila: Od Tijane Monako do Ajfonke
Mondo pre 12 sati
Starleta je otkrila da je njen nadimak trebalo da bude "Monako", a ne Ajfon. - Kad sam ja sedela sa jednim menadžerom, to je njegov drug, on kaže: 'Ova moja luda ulazi u rijaliti, ajde kako će da se zove? Ma nek se zove Tijana, trebala sam kao nešto… »
Od Tijane Monako do Tijane Ajfon: Starleta priznala kako je dobila nadimak sa kojim se proslavila
Kurir pre 14 sati
Tijana Ajfon godinama je u javnosti, a proslavila se učešćem u rijaliti formatima. Starleta je otkrila da je njen nadimak trebalo da bude "Monako", a ne Ajfon. Starleta je otkrila kako je postala Tijana "ajfon". - Kad sam ja sedela sa jednim menadžerom… »
Kako je Tijana Monako postala Tijana Ajfon Starletu svi znaju po nadimku, a on nastao zbog šale
Blic pre 14 sati
Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, jedna je od najpoznatijih starleta na domaćoj javnoj sceni. Gostujući u popularnom podcastu, otkrila je trebalo da nosi nadimak „Monako", te kako je postala „Ajfon“. Tijana je ispričala kako je njen nadimak… »
Tijana Ajfon otkrila istinu o njenom nadimku Monako: Presudio jedan susret "U njegovoj glavi sam ja dete..."
Telegraf pre 14 sati
Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, jedna je od najpoznatijih starleta sa domaće javne scene. U javnosti se često pominje i njen nadimak „Monako“, koji se vezuje za njen luksuzan stil života, putovanja i sklonost ka skupim destinacijama i… »
Vesti dana »
Izašli prvi rezultati izbora u Kladovu: SNS osvojila ubedljivu pobedu, oglasili se iz njihovog štaba (video)
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Aleksić: Policija ušla u NPS zbog "sumnje na povredu prava glasanja", početak represije
Insajder pre 3 satajoš 1 povezana
Studenti u blokadi: Lokal se budi, veliki gradovi su spremni - promena dolazi
Beta pre 3 satajoš 1 povezana