Povezane vesti

(Video) "On razbija predrasude ne samo u pitanju muzike, već od načina ponašanja, odevanja..." Tamo gde je Božo Vrećo pravio…

(Video) "On razbija predrasude ne samo u pitanju muzike, već od načina ponašanja, odevanja..." Tamo gde je Božo Vrećo pravio…

Blic pre 14 sati
Božo Vrećo je rođen i odrastao u Foči, gde je napravio svoje prve muzičke korake i ostavio dubok trag u svojoj zajednici. Uprkos podeljenim mišljenjima sugrađana, Božo je uspeo da sevdalinku vrati na velika vrata i oblikuje je u svom autentičnom stilu… »
(Video) Ovo je kuća Boža Vreća: Sestra poznatog muzičara iz Foče otkriva detalje: "On je autentičan takav kakav jeste i mi ga…

(Video) Ovo je kuća Boža Vreća: Sestra poznatog muzičara iz Foče otkriva detalje: "On je autentičan takav kakav jeste i mi ga…

Blic pre 15 sati
Ekipa emisije "Metar moga sela" posetila je rodnu kuću Boža Vreća, gde su razgovarali sa njegovom porodicom, posebno sa sestrom koja je kroz emotivne poruke opisala njegovu posebnost. Božo Vrećo od detinjstva pokazuje muzički talenat koji je nasledio iz… »
(Video): "Mislim da im nije toliko drago što je iz Foče da bi sad rekli da se ponose time" o Boži Vreći u rodnoj Foči su…

(Video): "Mislim da im nije toliko drago što je iz Foče da bi sad rekli da se ponose time" o Boži Vreći u rodnoj Foči su…

Blic pre 14 sati
Sugrađani iz Foče imaju podeljena mišljenja: "Bila sam na njegovom koncertu, upoznala sam ga, meni je jedna jako draga osoba", ali neki drugi kažu suprotno. Komšija iz Foče komentariše: "Bio je izuzetno lepo dete, ozbiljan, ali živeo je skromno. Otac je… »
(Video) Gde je i kako odrastao Božo Vrećo i šta sugrađani o njemu danas misle otkrivamo u emisiji "Metar moga sela", nedelja…

(Video) Gde je i kako odrastao Božo Vrećo i šta sugrađani o njemu danas misle otkrivamo u emisiji "Metar moga sela", nedelja…

Blic pre 18 sati
Emisija se bavi životom poznatog umetnika iz Foče, i istražuje kako je odrastanje u maloj sredini oblikovalo njegov identitet. U razgovorima sa sugrađanima i porodicom, otkrivamo ko je Božo kao sin, brat i dečak koji je rastao uz podršku, ali i kroz… »

Vesti dana »