Povezane vesti

EVO KAKO IZGLEDA Milica Pavlović BEZ ŠMINKE! Sa knjigom u ruci i tamnim naočarima za sunce, koje nosi i po kišnom vremenu!

EVO KAKO IZGLEDA Milica Pavlović BEZ ŠMINKE! Sa knjigom u ruci i tamnim naočarima za sunce, koje nosi i po kišnom vremenu!

Svet & Skandal pre 1 sat
Milica Pavlović nakon trijumfa otkrila detalje susreta sa Čolom! Nakon što je u petak prisustvovala koncertu Zdravka Čolića u Sarajevu, Milica Pavlović uhvaćena je danas na beogradskom aerodromu. Iako vidno umorna od nastupa i putovanja, pevačica je bila… »
Legendarna pevačica zgrožena Tonijem Cetinskim! Ostala zgrožena njegovim sramnim potezom: Nikada to ne bih uradila

Legendarna pevačica zgrožena Tonijem Cetinskim! Ostala zgrožena njegovim sramnim potezom: Nikada to ne bih uradila

Kurir pre 2 sata
Pevačica Neda Ukraden kratko je prokomentarisala potez kolege Tonija Cetinskog, koji je izazvao burne reakcije u javnosti. Iako nije želela da ulazi u detalje, Neda je jasno stavila do znanja da ne podržava takve postupke. Hrvatski pevač otkazao je… »
Zorana Mićanović kroz suze pričala o susretu sa Darkom: "Nisam htela da ga pustim iz zagrljaja! Rekao mi je.."

Zorana Mićanović kroz suze pričala o susretu sa Darkom: "Nisam htela da ga pustim iz zagrljaja! Rekao mi je.."

Telegraf pre 4 sati
Mlada pevačica Zorana Mićanović sletela je danas u Beograd, a naša ekipa zatekla je na aerodromu "Nikola Tesla", gde smo kratko popričali sa njom. Zorana Mićanović i Darko Lazić imali su preksinoć koncert u Celju, u Sloveniji, što je, podsetimo, bilo… »
Zorana Mićanović lije suze nakon susreta sa Darkom Lazićem! Razgovarali smo, nisam mogla da ga pustim iz zagrljaja, gledao me…

Zorana Mićanović lije suze nakon susreta sa Darkom Lazićem! Razgovarali smo, nisam mogla da ga pustim iz zagrljaja, gledao me…

Kurir pre 3 sata
Pevačicu Zorana Mićanović mediji su sreli na aerodromu, gde se rasplakala kad je govorila o potresnom susretu sa Darkom Lazićem nakon smrti njegovog rođenog brata, Dragana Lazića. Vidno potresena, Zorana je podelila emotivne detalje njihovog razgovora… »
"To je bilo spontano i iz srca!" Milica Pavlović o gestu Zdravka Čolića koji ju je na koncertu oborio sa nogu

"To je bilo spontano i iz srca!" Milica Pavlović o gestu Zdravka Čolića koji ju je na koncertu oborio sa nogu

Blic pre 5 sati
Gest Zdravka Čolića izazvao je ovacije publike i ostavio snažan utisak na Milicu. Ona je kroz šalu izjavila 'E, sad mogu da umrem!', pokazujući koliko joj je značio ovaj događaj. Muzička zvezda Milica Pavlović vratila se u Beograd nakon vikenda… »
"Nikad u životu ne bih tako nešto uradila!" Pevačicu pitali o Cetinskom, ona burno reagovala: "Molim vas..."

"Nikad u životu ne bih tako nešto uradila!" Pevačicu pitali o Cetinskom, ona burno reagovala: "Molim vas..."

Telegraf pre 5 sati
Pevačica Neda Ukraden sletela je u Beograd, a naša ekipa zatekla je na aerodromu "Nikola Tesla". Bila je vidno raspoložena, pa je kratko sumirala vikend iza sebe. - Svi smo vredni. Vraćam se iz Podgorice, divno je bilo na nastupu. Spremamo se i za Arenu… »
"Teško mi je, tužno me je gledao" Zorana Mićanović plače na aerodromu: Otkrila potresne detalje razgovora sa Darkom Lazićem…

"Teško mi je, tužno me je gledao" Zorana Mićanović plače na aerodromu: Otkrila potresne detalje razgovora sa Darkom Lazićem…

Blic pre 4 sati
Zorana je otvoreno govorila o svojoj teškoj porodičnoj prošlosti i naručenim odnosima sa majkom, sa kojom slabo komunicira. Istakla je da su mnogi ljudi u javnosti pogrešno shvatili njenu i Darkovu profesiju, naglašavajući da i pevači imaju osećanja i… »
Zorana Mićanović zaplakala na aerodromu: Otkrila kako je protekao susret sa Darkom Lazićem nakon nastupa

Zorana Mićanović zaplakala na aerodromu: Otkrila kako je protekao susret sa Darkom Lazićem nakon nastupa

Mondo pre 5 sati
Zorana Mićanović i Darko Lazić imali su pre par dana koncert u Celju, u Sloveniji. Ovo je bio Darkov prvi nastup nakon što mu je brat pogunuo u saobraćajnoj nesreći, što je naišlo na podeljena mišljenja javnosti. Neki su pevača osudili rečima da je… »
Saša Matić poslao prevoz po Milicu Pavlović: Stigla u Beograd, pa priznala kako je reagovala kad je Čola poljubio

Saša Matić poslao prevoz po Milicu Pavlović: Stigla u Beograd, pa priznala kako je reagovala kad je Čola poljubio

Mondo pre 5 sati
Zdravko Čolić je pre samo par dana priredio veče za pamćenje u sarajevskoj dvorani Zetra, ne samo publici, već i svojoj mlađoj koleginici Milica Pavlović. Milica je koncert pratila iz prvog reda, a u jednom trenutku doživela je iznenađenje koje sigurno… »
"To je bilo spontano i iz srca!" Milica Pavlović o susretu sa Zdravkom Čolićem, njegov gest je oborio s nogu.

"To je bilo spontano i iz srca!" Milica Pavlović o susretu sa Zdravkom Čolićem, njegov gest je oborio s nogu.

Telegraf pre 5 sati
Muzička zvezda Milica Pavlović sletela je u Beograd, a naša ekipa zatekla je na aerodromu "Nikola Tesla". Pevačica je bila u žurbi, ali je kratko sumirala utiske iz Sarajeva, gde se ovog vikenda provodila i to na koncertu pop ikone Zdravka Čolića. Čola… »

Vesti dana »