Povezane vesti
(Video) "Bože, ja sam džabe radila ovoliko" Naša pevačica o optužbama da je iznudila novac: "To su ozbiljne stvari"
Blic 29.03.2026
Negirala je i tvrdnje da se udala zbog dokumenata i izjavila da nema veze sa takvim pričama. Tea rešava konflikte direktno i naglašava da je iskrena u komunikaciji. Pevačica Tea Bilanović, jedno od svežijih imena na domaćoj muzičkoj sceni, nedavno je… »
"Bože, ja sam džabe radila ovoliko..." Tea progovorila o optužbama da je iznudila novac: "To su ozbiljne..."
Telegraf 29.03.2026
Tea Bilanović je jedno od relativno novih imena na estradnoj sceni, a nedavno je promovisala svoj prvi album. Teu smo danas zatekli na aerodromu pošto se vratila sa jednog od svojih nastupa, a ona je priznala da je jedva čekala da dođe kući. - Ja sam… »
Vesti dana »
"Zašto ne govori o reformama koje je Srbija sprovela?" Mađarska poslanica o izveštaju EP o našoj zemlji: Ističu se samo nedostaci, nema objektivnosti
Blic pre 28 minutajoš 34 povezane
Tramp: Grenland treba da kontrolišu SAD, razmotrićemo prodaju F-35 Turskoj
Serbian News Media pre 1 satjoš 53 povezane
Marin Le Pen ne odustaje od predsedničkih izbora u Francuskoj: sve zavisi od jednog nakon osuđujuće presude
Mondo pre 1 satjoš 57 povezanih
Epski preokret - sudija zasenio Mesijevu magiju: Egipat imao senzaciju, Argentina prošla u 93! VIDEO
B92 pre 7 minutajoš 67 povezanih
Skupština završila rad: Poslanici o zakonima i ODIHR preporukama, sednicu obeležilo ometanje ministarke
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 39 povezanih