Povezane vesti

Policija upala u prostorije posmatračkih misija u Kuli, član štaba: Ne znam kome ovo liči na izbore

Policija upala u prostorije posmatračkih misija u Kuli, član štaba: Ne znam kome ovo liči na izbore

Moj Novi Sad pre 12 sati
Policija je danas ušla u prostorije posmatračke misije "Budni do kraja" u Kuli. Posmatrač Mihajlo Živković ovim povodom izjavio je da režim ometa rad legitimne posmatračke misije koja je došla da radi posmatranje izbora u Kuli sa više od 250 posmatrača… »
Advokat: Policija vrši pretres prostorija posmatračkih misija u Kuli, faktički nam je onemogućen rad

Advokat: Policija vrši pretres prostorija posmatračkih misija u Kuli, faktički nam je onemogućen rad

N1 Info pre 13 sati
Policija je ušla u prostorije posmatračke misije u Kuli. Advokat Srđan Kovačević ocenio je ovo kao pravni skandal i dodao je da je ovim pretresom prostorija faktički i stvarno sprečen rad posmatračkih misija u ovom mestu. On je naveo da policija vrši… »
Policija dobila nalog da pretrese prostorije posmatračke misije iz Novog Sada

Policija dobila nalog da pretrese prostorije posmatračke misije iz Novog Sada

Radio 021 pre 13 sati
Policija je dobila nalog da pretres prostorija posmatračkih misija iz Novog Sada u toku izbornog procesa u Kuli. Nalog je izdat za pretres prostora koji koriste posmatračke misije udruženja građana Budni, Kraj i LibertaNS. Po rečima advokata Srđana… »

Vesti dana »