Povezane vesti
Zelenski smatra da je Moskva dala satelitske snimke američke baze sa iranskim snagama
Politika pre 1 sat
Optužuje Rusiju da pomaže Teheranu da cilja američke vojne objekte na Bliskom istoku. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je Moskvu da pomaže Teheranu da cilja američke vojne objekte na Bliskom istoku, uključujući i satelitske snimke uoči… »
Zelenski: Rusija je podelila satelitske snimke američke baze sa iranskim snagama
RTV pre 4 sati
DOHA - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je Moskvu da pomaže Teheranu da cilja američke vojne objekte na Bliskom istoku, uključujući i satelitske snimke uoči iranskih udara na američku bazu u Saudijskoj Arabiji. "Jutros sam obavešten da su… »
"Rusija Iranu dala satelitske snimke": Zelenski okrivio Moskvu za uništenje američkih baza
Večernje novosti pre 4 sati
UKRAJINSKI predsednik Volodmir Zelenski optužio je Moskvu da pomaže Teheranu u ciljanju američkih vojnih objekata na Bliskom istoku. Foto: Profimedia - Jutros sam obavešten da su američki vojni objekti na Bliskom istoku i u Zalivskom regionu… »
"Rusija pomaže Iranu 100%"! Zelenski: Moskva tri puta napravila snimke baze pre nego što je Teheran napao i ranio američke…
Kurir pre 21 sat
Rusija je napravila satelitske snimke američke vazduhoplovne baze u Saudijskoj Arabiji tri puta pre nego što je I ran napao lokaciju i ranio američke vojnike, prema ukrajinskim obaveštajnim podacima koje je podelio predsednik Volodimir Zelenski, piše NBC… »
Vesti dana »
U Boru pretučena dvojica novinara i jedan aktivista, građani pretučeni i u Kuli
Beta pre 6 satijoš 32 povezane
Diniću polomljena jagodična kost i ima nagnječenje malog mozga, Bjelić čeka preglede
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 24 povezane
SRCE: Upad u prostorije parlamentarne stranke je akt državnog nasilja i pokušaj da se skrene pažnja sa izbora
Glas Šumadije pre 4 minutajoš 184 povezane
Obilne padavine i porast vodostaja u Srbiji uz hladno i oblačno vreme
Naslovi.ai pre 8 satijoš 39 povezanih
Vučić proglasio pobedu SNS na izborima u svih 10 lokalnih samouprava
Beta pre 19 minutajoš 14 povezanih