Povezane vesti
"Došla sam da pričamo o poslu, ali sam se zeznula" Mina otkrila kako je upoznala Ognjena Amidžića: "Kad nešto želi, on to i…
Blic 29.03.2026
Opisala je Ognjena kao najharizmatičnijeg čoveka koga je srela i dodala da on uvek postiže ono što želi. Mina i Ognjen imaju sina Peruna i nedavno su dobili ćerkicu, a Perun je veoma zavoleo svoju sestru. Mina, supruga poznatog voditelja Ognjena… »
"Došla sam da pričamo o poslu i za***ala se": Mina otkrila kako je upoznala Amidžića: "Imala sam više opcija"
Telegraf 29.03.2026
Voditeljka Mina Amidžić, žena našeg poznatog voditelja Ognjena Amidžića, odgovarala je na pitanja pratilaca na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom otkrila nepoznate detalje iz privatnog života. Na pitanje gde je upoznala Ognjena, Mina je otkrila da… »
Vesti dana »
Danas pretežno sunčano i toplo, u pojedinim delovima Srbije mogući pljuskovi sa grmljavinom
Euronews pre 20 minutajoš 14 povezanih
Peking dočekao Vučića uz najviše državne počasti: Slede ključni razgovori sa Sijem
Dnevnik pre 50 minutajoš 6 povezanih
"Ratna zona" u centru grada Tužne slike iz Beograda nakon jučerašnjeg studentskog protesta na Slaviji: zapaljeni kontejneri, đubre na ulicama, pretučeni radnici Parking servisa (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Ovo su čekali 27 godina: Niksi na korak od velikog finala, malo ko je ovo očekivao
Večernje novosti pre 25 minutajoš 11 povezanih