Povezane vesti
Advokat o povredama novinara Lazara Dinića koji je pretučen u Boru: Ima nagnečenje malog mozga, prevoze ga za Beograd
Newsmax Balkans pre 5 sati
Novinar magazina Revolt Lazar Dinić, koji je pretučen u Boru gde je pratio lokalne izbore, ima kontuziono žarište na malom mozgu, izjavio je za portal Newsmax Balkans advokat Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Veljko Milić. Milić zaključuje da… »
Pretučeni mladi novinari u Boru, MUP da hitno reaguje
Radar pre 5 sati
Prema dostupnim informacijama, Lazar Dinić ima prelom jagodične kosti i kontuziono nagnječenje malog mozga kao posledice prebijanja, Ivan Bjelić je stabilno i čeka dalje preglede, Zorica Popović se žali na bolove u predelu stomaka, dok Aleksandar Kulić… »
Novinarski deo SRG: Nastavlja se prebijanje novinara i građana, nedopustivo ponašanje policije
Pravo u centar pre 6 sati
Beograd, 29. mart 2026 – Na dan održavanja lokalnih izbora u 10 gradova i opština u Srbiji beleži se sve više slučajeva fizičkih napada na novinare i građane, a najdrastičniji slučaj desio se u Šarbanovcu kod Bora gde su brutalni pretučeni novinari… »
Advokat: Pretučen novinar Lazar Dinić u Boru
Serbian News Media pre 9 sati
Novinar Lazar Dinić pretučen je danas u Boru, gde su u toku redovni lokalni izbori, rekao je agenciji Beta advokat Nezavisnog društva novinara Vojvodine Veljko Milić. “Lazar mi se javio i ispričao mi da su ga pretukli, da je sav krvav i da čeka da dođe… »
Advokat: Pretučen novinar Lazar Dinić u Boru, napadači mu oteli telefon
Insajder pre 10 sati
Novinar Lazar Dinić pretučen je danas u Boru, gde su u toku redovni lokalni izbori, rekao je agenciji Beta advokat Nezavisnog društva novinara Vojvodine Veljko Milić. “Lazar mi se javio i ispričao mi da su ga pretukli, da je sav krvav i da čeka da dođe… »
Pretučen novinar Lazar Dinić u Boru: "Sav je krvav, čeka da dođe hitna pomoć"
Nova pre 10 sati
Vesti dana »
Izašli prvi rezultati izbora u Kladovu: SNS osvojila ubedljivu pobedu, oglasili se iz njihovog štaba (video)
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Aleksić: Policija ušla u NPS zbog "sumnje na povredu prava glasanja", početak represije
Insajder pre 2 satajoš 1 povezana
Rezultati izbora u Sevojnu: Pobeda SNS sa 51,48 odsto, jedna lista se bori za cenzus
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Šta smo sve videli na lokalnim izborima: Tuče, batinaše, kordone, krađe ali i pad podrške SNS
Nova pre 2 satajoš 3 povezane
Studenti u blokadi: Lokal se budi, veliki gradovi su spremni - promena dolazi
Beta pre 2 satajoš 1 povezana