Povezane vesti

"Maja se zenta mene" Stanija ulazi u Elitu naoštrena, nameračila se na bivšu drugaricu: Kači se na muževe drugarica, to je…

"Maja se zenta mene" Stanija ulazi u Elitu naoštrena, nameračila se na bivšu drugaricu: Kači se na muževe drugarica, to je…

Kurir pre 20 dana
Stanija Dobrojević večeras ulazi u " Elitu 9", a nakon dolaska u Šimanovce porazgovarala je sa voditeljkom Dušica Jakovljević, te je otkrila kome će se prvo obratiti po ulasku u Belu kuću. - Svima, ja ću da pričam za sebe i pričaću publici, a oni neka… »
Ona je zauvek napustila Elitu 9! Ivana Šopić saopštila odluku, ovo niko nije očekivao

Ona je zauvek napustila Elitu 9! Ivana Šopić saopštila odluku, ovo niko nije očekivao

Telegraf pre 20 dana
U "Eliti 9" je noćas voditeljka Ivana Šopić ušla na imanje i odmah se uputila ka sobi za izolaciju, gde su boravili nominovani takmičari. Nedugo zatim, usledilo je saopštenje koje je mnoge ostavilo bez teksta - Sandra Todić napustila je rijaliti. Ove… »
Ivana Šopić ušetala na imanje i saopštila šok odluku: Ona je zauvek napustila Elitu 9

Ivana Šopić ušetala na imanje i saopštila šok odluku: Ona je zauvek napustila Elitu 9

Blic pre 20 dana
Za opstanak su se borili Luka Vujović, Sandra Todić, Milena Kačavenda i Dušica Đokić. Pre konačne odluke, održana je igra za dupliranje glasova, a pobedu je odneo Luka Vujović. Tenzija u rijalitiju dostigla je vrhunac kada je voditeljka Ivana Šopić… »
Za njom je elita 9 zatvorila vrata: Pravila je haos u Beloj kući, a čim je izašla obratila se Staniji Dobrojević

Za njom je elita 9 zatvorila vrata: Pravila je haos u Beloj kući, a čim je izašla obratila se Staniji Dobrojević

Kurir pre 20 dana
Za opstanak u Beloj kući borili su se Luka Vujović, Sandra Todić, Milena Kačavenda i Dušica Đokić. Njih četvoro su prvo igrali igricu za dupliranje glasova, u kojoj je pobedu odneo Luka. Nakon toga voditeljka je saopštila da Elitu 9 zauvek napušta Sandra… »

Vesti dana »