Повезане вести

"Маја се зента мене" Станија улази у Елиту наоштрена, намерачила се на бившу другарицу: Качи се на мужеве другарица, то је…

"Маја се зента мене" Станија улази у Елиту наоштрена, намерачила се на бившу другарицу: Качи се на мужеве другарица, то је…

Курир пре 3 сата
Станија Добројевић вечерас улази у " Елиту 9", а након доласка у Шимановце поразговарала је са водитељком Душица Јаковљевић, те је открила коме ће се прво обратити по уласку у Белу кућу. - Свима, ја ћу да причам за себе и… »
Она је заувек напустила Елиту 9! Ивана Шопић саопштила одлуку, ово нико није очекивао

Она је заувек напустила Елиту 9! Ивана Шопић саопштила одлуку, ово нико није очекивао

Телеграф пре 18 сати
У "Елити 9" је ноћас водитељка Ивана Шопић ушла на имање и одмах се упутила ка соби за изолацију, где су боравили номиновани такмичари. Недуго затим, уследило је саопштење које је многе оставило без текста - Сандра Тодић… »
Ивана Шопић ушетала на имање и саопштила шок одлуку: Она је заувек напустила Елиту 9

Ивана Шопић ушетала на имање и саопштила шок одлуку: Она је заувек напустила Елиту 9

Блиц пре 19 сати
За опстанак су се борили Лука Вујовић, Сандра Тодић, Милена Качавенда и Душица Ђокић. Пре коначне одлуке, одржана је игра за дуплирање гласова, а победу је однео Лука Вујовић. Тензија у ријалитију достигла је врхунац када је… »
За њом је елита 9 затворила врата: Правила је хаос у Белој кући, а чим је изашла обратила се Станији Добројевић

За њом је елита 9 затворила врата: Правила је хаос у Белој кући, а чим је изашла обратила се Станији Добројевић

Курир пре 19 сати
За опстанак у Белој кући борили су се Лука Вујовић, Сандра Тодић, Милена Качавенда и Душица Ђокић. Њих четворо су прво играли игрицу за дуплирање гласова, у којој је победу однео Лука. Након тога водитељка је саопштила да… »

Вести дана »