Povezane vesti

Ostoja: Stalno pričam sa Bogdanom, učinićemo sve da Karlik ostane

Ostoja: Stalno pričam sa Bogdanom, učinićemo sve da Karlik ostane

Sport klub pre 44 minuta
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović otkrio da često komunicira sa Bogdanom Bogdanovićem, kao i da će učiniti sve da Karlik Džons ostane u crno-belom dresu. Bilo je priče i o mogućem povratku Žofrija Lovernja, kog biznismen izuzetno ceni. Prvi čovek… »
Ko se vraća u Partizan i kakav tim će imati sledeće sezone? Mijailović direktno o Bogdanu, Karliku i Žofriju

Ko se vraća u Partizan i kakav tim će imati sledeće sezone? Mijailović direktno o Bogdanu, Karliku i Žofriju

Mondo pre 1 sat
Ko se vraća u Partizan? Kakvi su planovi i ciljevi za narednu sezonu, da li će doći Bogdan Bogdanović i Žofri Lovernj, šta je sa Karlikom Džounsom? To su neka od pitanja na koja je odgovor dao predsednik Partizana Ostoja Mijailović. Krenuo je od kapitena… »
Bogdan Bogdanović pustio glas o povratku u Partizan: Ne razumem...

Bogdan Bogdanović pustio glas o povratku u Partizan: Ne razumem...

Euronews pre 3 sata
Dok košarkaši Partizana privode kraju učešće u još jednoj Evroligi, mediji i navijači uveliko sastavljaju roster za sledeću sezonu, s mnogo (ne)realnih pikova, pa se tako pročulo da bi Bogdan Bogdanović mogao na leto da napusti Los Anđeles Kliperse, NBA… »
​Bogdanović: Trudim se da budem u što boljoj formi za plej-of

​Bogdanović: Trudim se da budem u što boljoj formi za plej-of

Politika pre 4 sati
Košarkaši Srbije su prošle godine na Evropskom prvenstvu u osmini finala eliminisani od Finske. Trudim se da budem u što boljoj formi kad krene plej-of, izjavio je danas košarkaš Los Anđeles Klipersa i reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović. Košarkaši… »
Bogdanović: Partizan? Moja glava je ovde, ne znam šta će biti

Bogdanović: Partizan? Moja glava je ovde, ne znam šta će biti

Sport klub pre 5 sati
Košarkaši LA Klipersa pobedili su u gostima ekipu Milvokija rezultatom 127:113 u meču NBA lige, ali Bogdanović odlukom trenera nije ulazio u igru. „Trudim se da budem u što boljoj formi kad krene plej-of“, izjavio je košarkaš Los Anđeles Klipersa i… »
Bogdanović: Partizan? Moja glava je ovde, ne znam šta će biti…

Bogdanović: Partizan? Moja glava je ovde, ne znam šta će biti…

Sport klub pre 5 sati
Košarkaši LA Klipersa pobedili su u gostima ekipu Milvokija rezultatom 127:113 u meču NBA lige, ali Bogdanović odlukom trenera nije ulazio u igru. „Trudim se da budem u što boljoj formi kad krene plej-of“, izjavio je košarkaš Los Anđeles Klipersa i… »
Bogdanović o povratku u Partizan: Da li bi trebalo sad da ja donesem neku odluku?

Bogdanović o povratku u Partizan: Da li bi trebalo sad da ja donesem neku odluku?

Danas pre 6 sati
Los Anđeles Klipersi su na gostujućem terenu pobedili Milvoki 127:113 i tako zabeležili peti uzastopni trijumf. Srpski bek u ekipi Klipersa Bogdan Bogdanović nije ulazio u igru, a nakon meča je prokomentarisao svoju malu minutažu u ekipi. – Takva je… »
Bogdanović konačno progovorio o Partizanu: „Trebalo bi da donesem odluku? Ne razumem!“

Bogdanović konačno progovorio o Partizanu: „Trebalo bi da donesem odluku? Ne razumem!“

Hot sport pre 6 sati
Navijači su konačno dočekali odgovor Bogdanovića! Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović našao se u centru medijskih spekulacija o mogućem povratku u Partizan, nakon što ove sezone u Los Anđeles Klipersima nije imao mnogo prilika da pokaže svoj pravi… »
Bogdanović o Partizanu: "Ne razumem"

Bogdanović o Partizanu: "Ne razumem"

B92 pre 6 sati
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović se osvrnuo na medijske navode da je moguć njegov povratak u Partizan. Bogdan Bogdanović ove sezone u Los Anđeles Klipersima nije imao mnogo prilike da pokaže svoj kvalitet, što je pokrenulo spekulacije o njegovom mogućem… »
Bogdan Bogdanović odgovorio da li se vraća u Partizan: Navijači su ovo dugo čekali

Bogdan Bogdanović odgovorio da li se vraća u Partizan: Navijači su ovo dugo čekali

Mondo pre 7 sati
Nema tajni - Bogdan Bogdanović je meta KK Partizan za narednu sezonu, a svi navijači crno-belih voleli bi da vide kako kapiten košarkaške reprezentacije Srbije privodi kraju karijeru u dresu kluba koji ga je svojevremeno lansirao. Govorio je o… »
Bogdan Bogdanović odgovorio na pitanje da li dolazi u Partizan! Ovo su Grobari s nestrpljenjem čekali...

Bogdan Bogdanović odgovorio na pitanje da li dolazi u Partizan! Ovo su Grobari s nestrpljenjem čekali...

Kurir pre 7 sati
Da li se Bogdan Bogdanović vraća u Partizan? Srpski reprezentativac je nakon NBA utakmice između Los Anđeles Klipersa i Milvokija odgovorio na pitanje koje najviše zanima navijače crno-belih: - Pratim, znam isto koliko i ti (misli na novinarku RTS)… »
Potvrđeno iz Amerike! Bogdan Bogdanović odgovorio na pitanje da li se vraća u Partizan

Potvrđeno iz Amerike! Bogdan Bogdanović odgovorio na pitanje da li se vraća u Partizan

Večernje novosti pre 7 sati
Cela košarkaška javnost u Srbiji je na nogama! Mesecima se spekuliše, navijači „Grobari“ danonoćno sanjaju samo jedno ime, a sada je konačno stigao odgovor direktno iz Amerike. FOTO: Tanjug/AP Kapiten i miljenik nacije, Bogdan Bogdanović, odlučio je da… »
Bogdan Bogdanović odgovorio na pitanje da li se vraća u Partizan

Bogdan Bogdanović odgovorio na pitanje da li se vraća u Partizan

Telegraf pre 7 sati
Poslednjih dana je sve jača priča o povrstku Bogdana Bogdanovića u Partizan. Srpski reprezentativac je posle utakmice u NBA ligi između Los Anđeles Klipersa i Milvokija odgovorio na pitanje koje zanima sve Grobare: - Pratim, znam isto koliko i ti… »
Bogdan o povratku u Partizan: "Lepo je videti te slike, ali šta sad, ja bih trebalo da donesem neku odluku?"

Bogdan o povratku u Partizan: "Lepo je videti te slike, ali šta sad, ja bih trebalo da donesem neku odluku?"

Sportske.net pre 8 sati
Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović nije igrao za Los Anđeles Kliperse ni prethodne večeri. Već neko vreme se nalazi u nemilosti trenera Tajrona Lua koji mu daje šansu na "kašičicu" ili je ne dobija uopšte. Bez kontinuiteta u igri… »

Vesti dana »