Povezane vesti

​Bogdanović: Trudim se da budem u što boljoj formi za plej-of

​Bogdanović: Trudim se da budem u što boljoj formi za plej-of

Politika pre 20 dana
Košarkaši Srbije su prošle godine na Evropskom prvenstvu u osmini finala eliminisani od Finske. Trudim se da budem u što boljoj formi kad krene plej-of, izjavio je danas košarkaš Los Anđeles Klipersa i reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović. Košarkaši… »
Partizanov tim za sledeću sezonu? Ostoja: ''Već smo potpisali neke igrače, ali nismo objavili''

Partizanov tim za sledeću sezonu? Ostoja: ''Već smo potpisali neke igrače, ali nismo objavili''

Sportske.net pre 20 dana
Kako se bliži kraj tekuće sezone, sve glasnije se priča o potencijalnim transferima, a uprava Partizana uveliko pregovara oko ostanka najboljeg igrača ekipe, sjajnog plejmejkera Karlika Džonsa. Poslednji signali koje je na društvenim mrežama poslao… »
Ostoja Mijailović otkriva: Evo kakva je situacija sa Bogdanovićem i Lovernjom!

Ostoja Mijailović otkriva: Evo kakva je situacija sa Bogdanovićem i Lovernjom!

Hot sport pre 20 dana
Videćemo kako će se stvari dalje odvijati! Predsednik KK Partizan – Ostoja Mijailović gostovao je na forumu ‘Budućnost srpskog sporta’ u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije. Tu je otvoreno govorio o brojnim temama. Navijače svakako najviše zanimaju… »
Ostoja: Stalno pričam sa Bogdanom, učinićemo sve da Karlik ostane

Ostoja: Stalno pričam sa Bogdanom, učinićemo sve da Karlik ostane

Sport klub pre 20 dana
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović otkrio da često komunicira sa Bogdanom Bogdanovićem, kao i da će učiniti sve da Karlik Džons ostane u crno-belom dresu. Bilo je priče i o mogućem povratku Žofrija Lovernja, kog biznismen izuzetno ceni. Prvi čovek… »
Ko se vraća u Partizan i kakav tim će imati sledeće sezone? Mijailović direktno o Bogdanu, Karliku i Žofriju

Ko se vraća u Partizan i kakav tim će imati sledeće sezone? Mijailović direktno o Bogdanu, Karliku i Žofriju

Mondo pre 20 dana
Ko se vraća u Partizan? Kakvi su planovi i ciljevi za narednu sezonu, da li će doći Bogdan Bogdanović i Žofri Lovernj, šta je sa Karlikom Džounsom? To su neka od pitanja na koja je odgovor dao predsednik Partizana Ostoja Mijailović. Krenuo je od kapitena… »
Bogdan Bogdanović pustio glas o povratku u Partizan: Ne razumem...

Bogdan Bogdanović pustio glas o povratku u Partizan: Ne razumem...

Euronews pre 21 dana
Dok košarkaši Partizana privode kraju učešće u još jednoj Evroligi, mediji i navijači uveliko sastavljaju roster za sledeću sezonu, s mnogo (ne)realnih pikova, pa se tako pročulo da bi Bogdan Bogdanović mogao na leto da napusti Los Anđeles Kliperse, NBA… »
Bogdanović: Partizan? Moja glava je ovde, ne znam šta će biti

Bogdanović: Partizan? Moja glava je ovde, ne znam šta će biti

Sport klub pre 21 dana
Košarkaši LA Klipersa pobedili su u gostima ekipu Milvokija rezultatom 127:113 u meču NBA lige, ali Bogdanović odlukom trenera nije ulazio u igru. „Trudim se da budem u što boljoj formi kad krene plej-of“, izjavio je košarkaš Los Anđeles Klipersa i… »
Bogdanović: Partizan? Moja glava je ovde, ne znam šta će biti…

Bogdanović: Partizan? Moja glava je ovde, ne znam šta će biti…

Sport klub pre 21 dana
Košarkaši LA Klipersa pobedili su u gostima ekipu Milvokija rezultatom 127:113 u meču NBA lige, ali Bogdanović odlukom trenera nije ulazio u igru. „Trudim se da budem u što boljoj formi kad krene plej-of“, izjavio je košarkaš Los Anđeles Klipersa i… »
Bogdanović o povratku u Partizan: Da li bi trebalo sad da ja donesem neku odluku?

Bogdanović o povratku u Partizan: Da li bi trebalo sad da ja donesem neku odluku?

Danas pre 21 dana
Los Anđeles Klipersi su na gostujućem terenu pobedili Milvoki 127:113 i tako zabeležili peti uzastopni trijumf. Srpski bek u ekipi Klipersa Bogdan Bogdanović nije ulazio u igru, a nakon meča je prokomentarisao svoju malu minutažu u ekipi. – Takva je… »
Bogdanović konačno progovorio o Partizanu: „Trebalo bi da donesem odluku? Ne razumem!“

Bogdanović konačno progovorio o Partizanu: „Trebalo bi da donesem odluku? Ne razumem!“

Hot sport pre 21 dana
Navijači su konačno dočekali odgovor Bogdanovića! Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović našao se u centru medijskih spekulacija o mogućem povratku u Partizan, nakon što ove sezone u Los Anđeles Klipersima nije imao mnogo prilika da pokaže svoj pravi… »
Bogdanović o Partizanu: "Ne razumem"

Bogdanović o Partizanu: "Ne razumem"

B92 pre 21 dana
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović se osvrnuo na medijske navode da je moguć njegov povratak u Partizan. Bogdan Bogdanović ove sezone u Los Anđeles Klipersima nije imao mnogo prilike da pokaže svoj kvalitet, što je pokrenulo spekulacije o njegovom mogućem… »
Bogdan Bogdanović odgovorio na pitanje da li dolazi u Partizan! Ovo su Grobari s nestrpljenjem čekali...

Bogdan Bogdanović odgovorio na pitanje da li dolazi u Partizan! Ovo su Grobari s nestrpljenjem čekali...

Kurir pre 21 dana
Da li se Bogdan Bogdanović vraća u Partizan? Srpski reprezentativac je nakon NBA utakmice između Los Anđeles Klipersa i Milvokija odgovorio na pitanje koje najviše zanima navijače crno-belih: - Pratim, znam isto koliko i ti (misli na novinarku RTS)… »
Bogdan Bogdanović odgovorio da li se vraća u Partizan: Navijači su ovo dugo čekali

Bogdan Bogdanović odgovorio da li se vraća u Partizan: Navijači su ovo dugo čekali

Mondo pre 21 dana
Nema tajni - Bogdan Bogdanović je meta KK Partizan za narednu sezonu, a svi navijači crno-belih voleli bi da vide kako kapiten košarkaške reprezentacije Srbije privodi kraju karijeru u dresu kluba koji ga je svojevremeno lansirao. Govorio je o… »
Potvrđeno iz Amerike! Bogdan Bogdanović odgovorio na pitanje da li se vraća u Partizan

Potvrđeno iz Amerike! Bogdan Bogdanović odgovorio na pitanje da li se vraća u Partizan

Večernje novosti pre 21 dana
Cela košarkaška javnost u Srbiji je na nogama! Mesecima se spekuliše, navijači „Grobari“ danonoćno sanjaju samo jedno ime, a sada je konačno stigao odgovor direktno iz Amerike. FOTO: Tanjug/AP Kapiten i miljenik nacije, Bogdan Bogdanović, odlučio je da… »
Bogdan Bogdanović odgovorio na pitanje da li se vraća u Partizan

Bogdan Bogdanović odgovorio na pitanje da li se vraća u Partizan

Telegraf pre 21 dana
Poslednjih dana je sve jača priča o povrstku Bogdana Bogdanovića u Partizan. Srpski reprezentativac je posle utakmice u NBA ligi između Los Anđeles Klipersa i Milvokija odgovorio na pitanje koje zanima sve Grobare: - Pratim, znam isto koliko i ti… »
Bogdan o povratku u Partizan: "Lepo je videti te slike, ali šta sad, ja bih trebalo da donesem neku odluku?"

Bogdan o povratku u Partizan: "Lepo je videti te slike, ali šta sad, ja bih trebalo da donesem neku odluku?"

Sportske.net pre 21 dana
Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović nije igrao za Los Anđeles Kliperse ni prethodne večeri. Već neko vreme se nalazi u nemilosti trenera Tajrona Lua koji mu daje šansu na "kašičicu" ili je ne dobija uopšte. Bez kontinuiteta u igri… »

Vesti dana »