Povezane vesti
"Niš kao jedan od ključnih univerzitetskih centara u Srbiji": Oglasio se gradonačelnik o dobijanju dozvole za rad Fakulteta…
Blic pre 6 sati
Gradonačelnik Niša, Dragoslav Pavlović, naglasio je značaj ove akreditacije za učvršćivanje Niša kao univerzitetskog i naučnog centra On ističe da u radu Fakulteta srpskih studija vidi snažan razvojni potencijal Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović je… »
Gradonačelnik Niša: „Sa posebnim zadovoljstvom sam primio vest da je Fakultet srpskih studija dobio dozvolu za rad“
Naissus info pre 6 sati
„Sa posebnim zadovoljstvom primio sam vest da je Fakultet srpskih studija ispunio sve propisane standarde Nacionalnog akreditacionog tela i dobio dozvolu za rad. Ovo je izuzetno važan i istorijski trenutak za Grad Niš, ali i za celokupni obrazovni i… »
Vesti dana »
Šta pokazuju rezultati lokalnih izbora: Izborni dan obeležila visoka izlaznost, incidenti u Boru, Kuli i Bajinoj Bašti
Euronews pre 43 minutajoš 90 povezanih
Balistička raketa iz Irana ušla u NATO zemlju! Drama u državi u blizini Balkana, Alijansa obara projektil: Tramp zapretio Teheranu epskim razaranjem zbog Ormuskog moreuza (foto, video)
Blic pre 9 minutajoš 42 povezane
„Mislim da smo juče za dlaku izbegli da imamo smrtni slučaj“: napadi na novinare obeležili lokalne izbore u Srbiji
Mašina pre 2 satajoš 21 povezana
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 1 satjoš 20 povezanih
Evropska Zelena partija: EU da javno osudi nasilje tokom lokalnih izbora u Srbiji, EPP da pozove Vučića na odgovornost
Insajder pre 23 minutajoš 46 povezanih