Povezane vesti

O detinjstvu, nežnosti i praštanju: Predstava Hrtefakta gostovala na Trijenalu u Milanu

O detinjstvu, nežnosti i praštanju: Predstava Hrtefakta gostovala na Trijenalu u Milanu

Večernje novosti pre 21 sat
NA prestižnom Trijenalu u Milanu, Hartefakt je minulog vikenda, 28. i 29. marta, izveo predstavu "Kako sam naučila da vozim", i to u četiri rasprodata izvođenja. Foto Hartefakt U režiji Tare Manić, u predstavi o detnjstvu, ljubavi, poverenju… »
Hartefakt ponovo na Trijenalu u Milanu: Predstava „Kako sam naučila da vozim“ pred italijanskom publikom

Hartefakt ponovo na Trijenalu u Milanu: Predstava „Kako sam naučila da vozim“ pred italijanskom publikom

Nedeljnik pre 1 dan
Hartefakt je proteklog vikenda gostovao u Milanu, gde je na prestižnom Trijenalu izveo svoju nagrađivanu predstavu „Kako sam naučila da vozim“. Tokom 28. i 29. marta 2026. godine, publika je imala priliku da pogleda četiri rasprodata izvođenja, koja su… »
Predstava "Kako sam naučila da vozim" oduševila Milano: Emocije, tabu teme i četiri rasprodata izvođenja

Predstava "Kako sam naučila da vozim" oduševila Milano: Emocije, tabu teme i četiri rasprodata izvođenja

Blic pre 1 dan
Predstava 'Kako sam naučila da vozim' Hartefakta gostovala je na Trijenalu u Milanu, sa četiri rasprodata izvođenja. Uloge su nosili nagrađivani glumci Marta Bogosavljević i Svetozar Cvetković, pod režijom Tare Manić. Hartefakt je proteklog vikenda… »
Hartefakt ponovo na Trijenalu u Milanu – predstava „Kako sam naučila da vozim“ pred italijanskom publikom

Hartefakt ponovo na Trijenalu u Milanu – predstava „Kako sam naučila da vozim“ pred italijanskom publikom

Nedeljnik pre 1 dan
Hartefakt je proteklog vikenda gostovao u Milanu, gde je na prestižnom Trijenalu izveo svoju nagrađivanu predstavu „Kako sam naučila da vozim“. Tokom 28. i 29. marta 2026. godine, publika je imala priliku da pogleda četiri rasprodata izvođenja, koja su… »
Hartefakt ponovo na Trijenalu u Milanu: Predstava "Kako sam naučila da vozim" pred italijanskom publikom

Hartefakt ponovo na Trijenalu u Milanu: Predstava "Kako sam naučila da vozim" pred italijanskom publikom

Kurir pre 1 dan
Hartefakt je proteklog vikenda gostovao u Milanu, gde je na prestižnom Trijenalu izveo svoju nagrađivanu predstavu " Kako sam naučila da vozim". Tokom 28. i 29. marta 2026. godine, publika je imala priliku da pogleda četiri rasprodata izvođenja, koja su… »

Vesti dana »