Povezane vesti
"Tesla je mrtav, ali mi šalje frekvencije" Šok izjava Jovane Jeremić: "Stalno me posećuje na mom putu života"
Blic pre 10 sati
Jovana veruje da lik i delo Tesle nose dublje značenje u njenom životu Ona je iznenadila mnoge kada je rekla da "oseća njegovo prisustvo" Jovana Jeremić je na putu do Beča, gde je pratila svog partnera Tigra na bokserski meč, često objavljivala… »
"Nikola Tesla je mrtav, ali mi šalje..." Jovana Jeremić šokirala, tvrdi da je naučnik stalno posećuje
Telegraf pre 10 sati
Jovana Jeremić kaže da je naročito opčinjena Nikolom Teslom, pa je njegove citate i fotografije delila nedavno, kada je otputovala u Beč zbog boks meča svog dečka Miloša Stojanovića Tigra. Voditeljka Pinka tvrdi da je "misteriozno povezana sa Teslom"… »
Vesti dana »
Lokalni izbori 2026: Tesno u više mesta, Vučić proglasio pobedu koalicije oko SNS
BBC News pre 44 minutajoš 34 povezane
Naprednjaci u Bajinoj Bašti imaju većinu, o vlasti u Sevojnu odlučuje Zdrava Srbija
Ozon press pre 48 minutajoš 48 povezanih
NDNV: Brutalan napad na studenta i novinara Lazara Dinića, zahtevamo hitnu reakciju nadležnih
Serbian News Media pre 10 satijoš 21 povezana
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 6 satijoš 23 povezane