Povezane vesti

Odzvanjaju poruke hrabrosti sa izbora: “Ja branim svoje selo, a ti?” (VIDEO)

Odzvanjaju poruke hrabrosti sa izbora: “Ja branim svoje selo, a ti?” (VIDEO)

Luftika pre 7 sati
Srpska napredna stranka pobedila je na jučerašnjim lokalnim izborima u verovatno najgoroj izbornoj atmosferi od uspostavljanja višestranačja u Srbiji. Ipak, neke poruke su nove i odjekuju dalje. Sadržaj Nema straha – “Slomio si mi ruku samo zato što sam… »
"Ja branim svoje selo" i opor ukus radikalske džigerice: Tri najglasnije poruke sa jučerašnjih izbora (video)

"Ja branim svoje selo" i opor ukus radikalske džigerice: Tri najglasnije poruke sa jučerašnjih izbora (video)

Pravda pre 8 sati
Što smo najavili - to se i desilo: SNS je pobedio na jučerašnjim lokalnim izborima u verovatno najgoroj izbornoj atmosferi od uspostavljanja višestranačja u Srbiji. Nismo mi bili mnogo pametni, nego je ovo uigrani šablon godinama unazad. Ipak, neke… »
"Ja branim svoje selo" i opor ukus radikalske džigerice: Tri najglasnije poruke sa jučerašnjih izbora

"Ja branim svoje selo" i opor ukus radikalske džigerice: Tri najglasnije poruke sa jučerašnjih izbora

Nova pre 9 sati
Što smo najavili - to se i desilo: SNS je pobedio na jučerašnjim lokalnim izborima u verovatno najgoroj izbornoj atmosferi od uspostavljanja višestranačja u Srbiji. Nismo mi bili mnogo pametni, nego je ovo uigrani šablon godinama unazad. Ipak, neke… »

Vesti dana »