Povezane vesti

Napisao je pesmu Karleuši, a onda joj uzeo i dao Ceci: Sada je sve jasno, otkrivena istina nakon 30 godina

Napisao je pesmu Karleuši, a onda joj uzeo i dao Ceci: Sada je sve jasno, otkrivena istina nakon 30 godina

Mondo pre 4 sati
U domaćoj muzičkoj industriji često se prepričavaju zanimljive priče o pesmama koje su promenile izvođače u poslednjem trenutku, a jedna od takvih sada je ponovo u centru pažnje. Poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili otkrio je da je veliki hit… »
Cecina pesma bila namenjena Karleuši: Morao sam da je dam Ceci jer... Kompozitor otkrio celu istinu nakon 30 godina, evo kako…

Cecina pesma bila namenjena Karleuši: Morao sam da je dam Ceci jer... Kompozitor otkrio celu istinu nakon 30 godina, evo kako…

Kurir pre 6 sati
Često možemo čuti razne priče da su neke pesme koje su proslavile nekog izvođača trebale da završe kod nekog drugog, pa je sada Aleksandar Milić Mili otkrio da je i jedna pesma Svetlane Cece Ražnatović trebala da bude zapravo pesma za Jelenu Karleušu… »
"Rekao sam - ja ovo moram da stavim na njen album": Mili otkrio da je Cecin veliki hit bio pisan za Karleušu

"Rekao sam - ja ovo moram da stavim na njen album": Mili otkrio da je Cecin veliki hit bio pisan za Karleušu

Nova pre 6 sati
Mnoge popularne numere koje su obeležile karijere poznatih pevača u početku su imale drugačiju namenu, a sada je Aleksandar Milić Mili otkrio jednu zanimljivu priču iz svoje bogate muzičke karijere. On je otkrio da je pesma Svetlane Cece Ražnatović… »

Vesti dana »