Povezane vesti

Napisao je pesmu Karleuši, a onda joj uzeo i dao Ceci: Sada je sve jasno, otkrivena istina nakon 30 godina

Napisao je pesmu Karleuši, a onda joj uzeo i dao Ceci: Sada je sve jasno, otkrivena istina nakon 30 godina

Mondo pre 21 dana
U domaćoj muzičkoj industriji često se prepričavaju zanimljive priče o pesmama koje su promenile izvođače u poslednjem trenutku, a jedna od takvih sada je ponovo u centru pažnje. Poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili otkrio je da je veliki hit… »
Cecina pesma bila namenjena Karleuši: Morao sam da je dam Ceci jer... Kompozitor otkrio celu istinu nakon 30 godina, evo kako…

Cecina pesma bila namenjena Karleuši: Morao sam da je dam Ceci jer... Kompozitor otkrio celu istinu nakon 30 godina, evo kako…

Kurir pre 22 dana
Često možemo čuti razne priče da su neke pesme koje su proslavile nekog izvođača trebale da završe kod nekog drugog, pa je sada Aleksandar Milić Mili otkrio da je i jedna pesma Svetlane Cece Ražnatović trebala da bude zapravo pesma za Jelenu Karleušu… »
"Rekao sam - ja ovo moram da stavim na njen album": Mili otkrio da je Cecin veliki hit bio pisan za Karleušu

"Rekao sam - ja ovo moram da stavim na njen album": Mili otkrio da je Cecin veliki hit bio pisan za Karleušu

Nova pre 22 dana
Mnoge popularne numere koje su obeležile karijere poznatih pevača u početku su imale drugačiju namenu, a sada je Aleksandar Milić Mili otkrio jednu zanimljivu priču iz svoje bogate muzičke karijere. On je otkrio da je pesma Svetlane Cece Ražnatović… »

Vesti dana »