Povezane vesti
Tajna "ukletog" vinograda Gorana Bregovića u Hrvatskoj: "Za 2 godine uspeo sam da ubijem dvoje ljudi"
Mondo pre 4 sati
Muzičar Goran Bregović u nasledstvo je dobio ogorman vinograd u Hrvatskoj, a sada je o njegovom "ukletom" imanju progovorio njegov rođak, izvesni Slavko F. Goran je vinograd nasledio nakon očeve smrti 1996. godine. Tada ga je dao na korišćenje rođaku… »
"Za 2 godine uspeo sam da ubijem dvoje ljudi" Otkrivena tajna ukletog imanja Gorana Bregovića u Hrvatskoj
Telegraf pre 5 sati
Muzičar Goran Bregović u nasledstvo je dobio ogorman vinograd u Hrvatskoj, a sada je o njegovom "ukletom" imanju progovorio njegov rođak, izvesni Slavko F. Goran je vinograd nasledio nakon očeve smrti 1996. godine. Tada ga je dao na korišćenje rođaku… »
Vesti dana »
Tema jutra: Moguće da je to maksimum za ove opštine, ali nije reprezentativno za nacionalni nivo
N1 Info pre 58 minutajoš 90 povezanih
"Ovo nije naš rat": Novi udarac za Trampa, još jedna država mu je rekla "ne"
Mondo pre 48 minutajoš 42 povezane
NDNV: Zahtevamo hitnu reakciju nadležnih zbog brutalnog napada na studenta i novinara Lazara Dinića
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 21 povezana
Evropski zeleni traže od Evropske narodne partije da pozove Vučiča na odgovornost zbog nasilja tokom izbornog dana
Nova pre 59 minutajoš 46 povezanih