Povezane vesti
Zbog utvrđenih nepravilnosti, izbori u Kuli moraju biti ponovljeni na najmanje tri biračka mesta.
Pravda pre 21 dana
Kandidatkinja za odbornicu s liste „Glas mladih opštine Kula“ Jasmina Mirović Vukadinović izjavila je danas da zbog utvrđenih nepravilnosti izbori u toj opštini moraju biti ponovljeni na najmanje tri biračka mesta. Mirović Vukadinović je agenciji Beta… »
Kula, dan posle: Opozicija ne priznaje rezultate izbora, traže ponavljanje na bar dva biračka mesta
N1 Info pre 21 dana
Predstavnici liste "Glas mladih Kula"izjavili su da priznaju poraz na lokalnim izborima koji su održani juče. Iako su zadovoljni rezultatima, smatraju da im je oteta pobeda. Očekuju od opštinskih izbornih komisija da ponište izborne rezultate, tačnije da… »
Tri slike lokalnih izbora 2026: Kakvu skicu crtaju za parlamentarne
NIN pre 22 dana
Samo nekoliko sati po zatvaranju biračkih mesta na lokalnim izborima, kada su se kamere ugasile, a napetost splasla, Aleksandar Nastić ponovo je bio na radnom mestu. "Na časovima sam, već sam imao dva, sad sam na pauzi, ali nema vremena za odmor", priča… »
Kandidatkinja sa liste Glas mladih opštine Kula: Branili smo svaki glas bez nasilja, kako smo se mi organizovali, tako treba…
Nova pre 22 dana
Jasmina Mirović Vukadinović iz Crvenke, sa liste Glas mladih opštine Kula kaže da ne priznaju poraz, da je ovo pobeda svih njih i da će tražiti ponavljanje izbora na mestima gde su uočene nepravilnosti, što, prema njenim rečima, može da utiče na konačne… »
Mirović Vukadinović sa liste "Glas mladih opštine Kula": Izbori moraju biti ponovljeni na najmanje tri mesta
Insajder pre 22 dana
Kandidatkinja za odbornicu s liste "Glas mladih opštine Kula" Jasmina Mirović Vukadinović izjavila je danas da zbog utvrđenih nepravilnosti izbori u toj opštini moraju biti ponovljeni na najmanje tri biračka mesta. Mirović Vukadinović je agenciji Beta… »
Izbori Kula: Glas mladih traži ponavljanje na tri biračka mesta
Beta pre 22 dana
Kandidatkinja za odbornicu s liste "Glas mladih opštine Kula" Jasmina Mirović Vukadinović izjavila je danas da zbog utvrđenih nepravilnosti izbori u toj opštini moraju biti ponovljeni na najmanje tri biračka mesta. Mirović Vukadinović je agenciji Beta… »
Izbori Kula: Glas mladih traži ponavljanje na tri biračka mesta
Radio sto plus pre 22 dana
Mirović Vukadinović je agenciji Beta kazala da je lista “Glas mladih opštine Kula” zadovoljna ostvarenim rezultatom, ali i da se očekuje da Opštinska izborna komisija poništi glasanje na nekoliko biračkih mesta gde su zabeležene nedopustive… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine Srbije: Izjava ministra Nikole Selakovića izazvala oštre reakcije opozicije (VIDEO)
Insajder pre 34 minutajoš 22 povezane
Izborna komisija odbila prigovor na neregularnost izbora za Studentski parlament Medicinskog fakulteta u Beogradu
Danas pre 34 minutajoš 21 povezana
Do kraja maja ugovor sa Azerbejdžanom o izgradnji nove gasne elektrane kod Niša
Mašina pre 1 satjoš 21 povezana