Повезане вести
Због утврђених неправилности, избори у Кули морају бити поновљени на најмање три бирачка места.
Правда пре 8 сати
Кандидаткиња за одборницу с листе „Глас младих општине Кула“ Јасмина Мировић Вукадиновић изјавила је данас да због утврђених неправилности избори у тој општини морају бити поновљени на најмање три бирачка места. Мировић… »
Кула, дан после: Опозиција не признаје резултате избора, траже понављање на бар два бирачка места
Н1 Инфо пре 9 сати
Представници листе "Глас младих Кула"изјавили су да признају пораз на локалним изборима који су одржани јуче. Иако су задовољни резултатима, сматрају да им је отета победа. Очекују од општинских изборних комисија да пониште… »
Три слике локалних избора 2026: Какву скицу цртају за парламентарне
НИН пре 12 сати
Само неколико сати по затварању бирачких места на локалним изборима, када су се камере угасиле, а напетост спласла, Александар Настић поново је био на радном месту. "На часовима сам, већ сам имао два, сад сам на паузи, али нема… »
Кандидаткиња са листе Глас младих општине Кула: Бранили смо сваки глас без насиља, како смо се ми организовали, тако треба…
Нова пре 13 сати
Јасмина Мировић Вукадиновић из Црвенке, са листе Глас младих општине Кула каже да не признају пораз, да је ово победа свих њих и да ће тражити понављање избора на местима где су уочене неправилности, што, према њеним речима… »
Мировић Вукадиновић са листе "Глас младих општине Кула": Избори морају бити поновљени на најмање три места
Инсајдер пре 14 сати
Кандидаткиња за одборницу с листе "Глас младих општине Кула" Јасмина Мировић Вукадиновић изјавила је данас да због утврђених неправилности избори у тој општини морају бити поновљени на најмање три бирачка места. Мировић… »
Избори Кула: Глас младих тражи понављање на три бирачка места
Бета пре 14 сати
Кандидаткиња за одборницу с листе "Глас младих општине Кула" Јасмина Мировић Вукадиновић изјавила је данас да због утврђених неправилности избори у тој општини морају бити поновљени на најмање три бирачка места. Мировић… »
Избори Кула: Глас младих тражи понављање на три бирачка места
Радио сто плус пре 14 сати
Мировић Вукадиновић је агенцији Бета казала да је листа “Глас младих општине Кула” задовољна оствареним резултатом, али и да се очекује да Општинска изборна комисија поништи гласање на неколико бирачких места где су забележене… »
Вести дана »
Франкфуртер рундшау: И поред изборног насиља и превара Вучићева СНС губи гласове бирача
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Усвојен закон: Израел увео смртну казну за Палестинце са Западне обале
Курир пре 2 сатајош 1 повезана
Вучић одговорио Милановићу, каже да му је важније да положи цвет у Јасеновцу него да иде на Брионе
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Само један мандат разлике: У Аранђеловцу СНС добио 21 одборника, Студенти за Аранђеловац 20
Данас пре 3 сатајош 1 повезана