Povezane vesti
Zbog utvrđenih nepravilnosti, izbori u Kuli moraju biti ponovljeni na najmanje tri biračka mesta.
Pravda 30.03.2026
Kandidatkinja za odbornicu s liste „Glas mladih opštine Kula“ Jasmina Mirović Vukadinović izjavila je danas da zbog utvrđenih nepravilnosti izbori u toj opštini moraju biti ponovljeni na najmanje tri biračka mesta. Mirović Vukadinović je agenciji Beta… »
Kula, dan posle: Opozicija ne priznaje rezultate izbora, traže ponavljanje na bar dva biračka mesta
N1 Info 30.03.2026
Predstavnici liste "Glas mladih Kula"izjavili su da priznaju poraz na lokalnim izborima koji su održani juče. Iako su zadovoljni rezultatima, smatraju da im je oteta pobeda. Očekuju od opštinskih izbornih komisija da ponište izborne rezultate, tačnije da… »
Tri slike lokalnih izbora 2026: Kakvu skicu crtaju za parlamentarne
NIN 30.03.2026
Samo nekoliko sati po zatvaranju biračkih mesta na lokalnim izborima, kada su se kamere ugasile, a napetost splasla, Aleksandar Nastić ponovo je bio na radnom mestu. "Na časovima sam, već sam imao dva, sad sam na pauzi, ali nema vremena za odmor", priča… »
Kandidatkinja sa liste Glas mladih opštine Kula: Branili smo svaki glas bez nasilja, kako smo se mi organizovali, tako treba…
Nova 30.03.2026
Jasmina Mirović Vukadinović iz Crvenke, sa liste Glas mladih opštine Kula kaže da ne priznaju poraz, da je ovo pobeda svih njih i da će tražiti ponavljanje izbora na mestima gde su uočene nepravilnosti, što, prema njenim rečima, može da utiče na konačne… »
Mirović Vukadinović sa liste "Glas mladih opštine Kula": Izbori moraju biti ponovljeni na najmanje tri mesta
Insajder 30.03.2026
Kandidatkinja za odbornicu s liste "Glas mladih opštine Kula" Jasmina Mirović Vukadinović izjavila je danas da zbog utvrđenih nepravilnosti izbori u toj opštini moraju biti ponovljeni na najmanje tri biračka mesta. Mirović Vukadinović je agenciji Beta… »
Izbori Kula: Glas mladih traži ponavljanje na tri biračka mesta
Beta 30.03.2026
Kandidatkinja za odbornicu s liste "Glas mladih opštine Kula" Jasmina Mirović Vukadinović izjavila je danas da zbog utvrđenih nepravilnosti izbori u toj opštini moraju biti ponovljeni na najmanje tri biračka mesta. Mirović Vukadinović je agenciji Beta… »
Izbori Kula: Glas mladih traži ponavljanje na tri biračka mesta
Radio sto plus 30.03.2026
Mirović Vukadinović je agenciji Beta kazala da je lista “Glas mladih opštine Kula” zadovoljna ostvarenim rezultatom, ali i da se očekuje da Opštinska izborna komisija poništi glasanje na nekoliko biračkih mesta gde su zabeležene nedopustive… »
Vesti dana »
Šta se desilo? Kladionice Finskoj predviđale ubedljivu pobedu na Evroviziji, pa ih na kraju nije bilo ni u prvih pet: zbog njih je prekršeno veliko pravilo takmičenja posle 28 godina
Blic pre 43 minutajoš 26 povezanih
Zbog Dare uzdiše cela Evropa, a niko nije znao da je lepotica iz Bugarske udata: Evo ko je njen muž
Kurir pre 48 minutajoš 18 povezanih
Na današnji dan: Poginuo Kraljević Marko, umro vojvoda Putnik, počela istraga o aferi Votergejt
Radio 021 pre 1 satjoš 6 povezanih
Direktor CIA tokom posete Havani ponudio 100 miliona dolara i zatražio hapšenje Raula Kastra
Beta pre 3 minutajoš 2 povezane