Povezane vesti
"Niko ne zaslužuje Nobelovu nagradu više od mene": Tramp besni jer nema priznanje za zaustavljanje ratova
Mondo 30.03.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da niko u istoriji više od njega ne zaslužuje Nobelovu nagradu za mir, tvrdeći da je zaustavio više velikih ratova širom sveta. "Bez obzira da li me ljudi vole ili ne, rešio sam osam ratova. Velikih. Neki su… »
Tramp: "Niko ne zaslužuje Nobelovu nagradu za mir više od mene" VIDEO
B92 30.03.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da niko u istoriji ne zaslužuje Nobelovu nagradu za mir više od njega, tvrdeći da je zaustavio više velikih ratova širom sveta. "Bez obzira sviđa li se ljudima Tramp ili ne, ja sam rešio osam ratova. Velikih… »
Vesti dana »
Tramp povodom Dana nezavisnosti razgovarao s Putinom, Zelenskim, Netanjahuom, kraljem Čarlsom
Beta pre 45 minutajoš 33 povezane
Na istom mestu ranije poginula 4 momka! Novi detalji jezive nesreće kod Banje Koviljače u kojoj su stradala dva tinejdžera (18)
Blic pre 10 minutajoš 19 povezanih
Mbape: "Mislili su da ćemo izaći u odelima - znamo kako se igra i prljav fudbal"
B92 pre 1 satjoš 29 povezanih
Pretežno sunčano i prijatno toplo: Temperatura do 30 stepeni, ponegde moguća kratkotrajna kiša
Glas Zaječara pre 2 satajoš 18 povezanih
Ataman gledao "orliće", pa poludeo zbog sudijske odluke! Umalo ušao na teren!
Sportske.net pre 1 satjoš 21 povezana