Povezane vesti
"Niko ne zaslužuje Nobelovu nagradu više od mene": Tramp besni jer nema priznanje za zaustavljanje ratova
Mondo 30.03.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da niko u istoriji više od njega ne zaslužuje Nobelovu nagradu za mir, tvrdeći da je zaustavio više velikih ratova širom sveta. "Bez obzira da li me ljudi vole ili ne, rešio sam osam ratova. Velikih. Neki su… »
Tramp: "Niko ne zaslužuje Nobelovu nagradu za mir više od mene" VIDEO
B92 30.03.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da niko u istoriji ne zaslužuje Nobelovu nagradu za mir više od njega, tvrdeći da je zaustavio više velikih ratova širom sveta. "Bez obzira sviđa li se ljudima Tramp ili ne, ja sam rešio osam ratova. Velikih… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za subotu, 19. septembar: Promenljivo oblačno i toplo, popodne sa kišom
Nova pre 5 satijoš 5 povezanih
Ko sme u Belu kuću Trampova lista nepoželjnih medija sve duža: CNN, MS Now i Politiko na udaru
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Grenland je američki! Tramp šokirao objavom: "Postigli smo dogovor, Americi se daje trajna kontrola nad bezbednošću i svim drugim potrebama na ostrvu"!
Kurir pre 5 satijoš 2 povezane
Obeležavanje Halijarda - najveće operacije spasavanja savezničkih vazduhoplovaca
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Rusija uputila Japanu protestnu notu zbog razmeštanja američkih projektila Tajfun
Danas pre 6 satijoš 1 povezana