Povezane vesti

Naoružani napadači ubili najmanje 20 ljudi u Nigeriji

Beta pre 8 sati
Najmanje 20 osoba ubijeno je u napadu tokom noći na jednu zajednicu na severu Nigerije, saopšteno je danas. Napad se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka u zajednici Gari Ja Vaje u saveznoj državi Plateau, navela je lokalna zvaničnica. Ona nije… »

Serbian News Media pre 8 sati
Napad se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka u zajednici Gari Ja Vaje u saveznoj državi Plateau, navela je lokalna zvaničnica. Ona nije precizirala broj žrtava, ali je rekla da je bilo ubijenih i ranjenih. Vlada je uvela 48-časovni policijski čas… »

Pravo u centar pre 8 sati
Napad se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka u zajednici Gari Ja Vaje u saveznoj državi Plateau, navela je lokalna zvaničnica. Ona nije precizirala broj žrtava, ali je rekla da je bilo ubijenih i ranjenih. Vlada je uvela 48-časovni policijski čas… »

Radio sto plus pre 8 sati
Nigerija: Najmanje 20 osoba ubijeno u napadu naoružanih ljudi na univerzitetski kampus

Nigerija: Najmanje 20 osoba ubijeno u napadu naoružanih ljudi na univerzitetski kampus

NIN pre 9 sati
Najmanje 20 osoba ubijeno je u napadu tokom noći na jednu zajednicu na severu Nigerije, saopšteno je danas. Napad se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka u zajednici Gari Ja Vaje u saveznoj državi Plateau, navela je lokalna zvaničnica. Ona nije… »
Pucnjava na nigerijskom univerzitetu; Uveden policijski čas, napadači i dalje u bekstvu

Pucnjava na nigerijskom univerzitetu; Uveden policijski čas, napadači i dalje u bekstvu

B92 pre 9 sati
Najmanje 13 osoba ubijeno, a više povređeno u napadu na univerzitetski kampus u državi Plato u Nigeriji. Vlasti su nakon incidenta uvele policijski čas, uz saopštenje da su napadači još neidentifikovani. Najmanje 13 osoba je ubijeno, a više njih je… »
Najmanje 13 osoba ubijeno u napadu na univerzitetski kampus u Nigeriji

Najmanje 13 osoba ubijeno u napadu na univerzitetski kampus u Nigeriji

Politika pre 9 sati
Uvodi se policijski čas od 48 sati u okrugu u kojem se nalazi kampus. ABUDžA - Najmanje 13 osoba je ubijeno, a više njih je povređeno u toku noći u napadu naoružanih ljudi na univerzitetski kampus u centralnoj nigerijskoj državi Plato, rekli su danas… »
NIgerija:Najmanje 13 osoba ubijeno u napadu naoružanih ljudi na univerzitetski kampus

NIgerija:Najmanje 13 osoba ubijeno u napadu naoružanih ljudi na univerzitetski kampus

RTV pre 10 sati
ABUDŽA - Najmanje 13 osoba je ubijeno, a više njih je povređeno u toku noći u napadu naoružanih ljudi na univerzitetski kampus u centralnoj nigerijskoj državi Plato, rekli su danas lokalni zvaničnici i stanovnici. Vlasti države Plato saopštile su da… »

Vesti dana »