Povezane vesti

"Izašao sam sa 70.000 evra" Bora Santana otkrio neverovatnu cifru koju je do sada zaradio u rijalitiju

"Izašao sam sa 70.000 evra" Bora Santana otkrio neverovatnu cifru koju je do sada zaradio u rijalitiju

Telegraf pre 1 dan
Rijaliti učesnik Bora Santana pet godina je proveo u rijalitiju, a sada je u razgovoru sa cimerima otkrio i koliko je zaradio od učešća. Kako tvrdi, mogao je ozbiljno da se obogati da nije dobijao mnogo kazni koje su uključivale oduzimanje honorara. Bora… »
Bora Santana otkrio koliko je zaradio od rijalitija: Progovorio o visini honorara tokom pet godina: "Izgubio sam sve"

Bora Santana otkrio koliko je zaradio od rijalitija: Progovorio o visini honorara tokom pet godina: "Izgubio sam sve"

Blic pre 1 dan
Izgubio je veliki deo honorara zbog brojnih kazni tokom boravka u rijalitiju. U prvoj sezoni nije imao honorar, ali mu je to najdraže iskustvo jer su tada svi ulazili bez ugovora. Rijaliti učesnik Bora Santa pet godina je proveo u rijalitiju, a sada je u… »
Evo koliko je Bora Santana zaradio od 5 godina učešća u rijalitiju: Kad se oduzmu kazne, cifra je ovolika

Evo koliko je Bora Santana zaradio od 5 godina učešća u rijalitiju: Kad se oduzmu kazne, cifra je ovolika

Kurir pre 1 dan
Bora Santana dugogodišnji je učesnik rijalitija. On na ružičastoj teleleviziji u popularnom rijaliti takmičenju " Elita" prisutan već 5 godina, sada je otkrio koliko je zaradio učešćem u rijalitiju. Kad se oduzmu kazne, Bora je čisto zaradio čak 70.000… »

Vesti dana »