Povezane vesti
Ubistvo pored Srbije šokiralo ceo region: Policiju šokirale zastrašujuće reči mladića preko telefona
Mondo pre 21 dana
Policija u Severnoj Makedoniji uhapsila je mladića I.R. (27) iz sela Rosoman kod Kavadaraca zbog sumnje da je ubio svoju majku (54), piše " Telma.mk". On je sam jutros pozvao policiju oko 7.30 časova i prijavio da je oštrim predmetom izbo svoju majku… »
Severna Makedonija: Uhapšen 27-godišnjak koji je sam prijavio da je ubio majku
NIN pre 21 dana
Policija je uhapsila 27-godišnjaka iz sela Rosoman kod Kavadaraca, koji je oštrim predmetom ubio svoju 54-godišnju majku, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije. Ministarstvo navodi da su 27-godišnjeg I. R. iz Rosomana uhapsili… »
Ubio majku, pa se sam prijavio policiji: Mladić (27) kod Kavadaraca usmrtio nesrećnu ženu oštrim predmetom
Kurir pre 21 dana
Makedonska policija uhapsila je 27-godišnjaka iz sela Rosoman kod Kavadaraca, koji je oštrim predmetom ubio svoju 54-godišnju majku, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije. Ministarstvo navodi da su 27-godišnjeg I. R. iz… »
Severna Makedonija: Uhapšen 27-godišnjak koji je sam prijavio da je ubio majku
Serbian News Media pre 21 dana
Policija je uhapsila 27-godišnjaka iz sela Rosoman kod Kavadaraca, koji je oštrim predmetom ubio svoju 54-godišnju majku, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije. Ministarstvo navodi da su 27-godišnjeg I. R. iz Rosomana uhapsili… »
Ubistvo koje je šokiralo region: Sin sam prijavio policiji da je ubio majku u Severnoj Makedoniji
Nova pre 21 dana
Vesti dana »
Đedović Handanović: Usaglašenje ugovora za gradnju gasne elektrane kod Niša krajem maja
Jugmedia pre 56 minutajoš 19 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Izveštaj AI: U Srbiji zastrašivanja demonstranata i novinara,vlasti pojačale transfer oružja Izraelu
Beta pre 47 minutajoš 11 povezanih
Tramp: Uklanjanje obogaćenog uranijuma iz Irana biće dugotrajan i težak proces
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih