Povezane vesti
Ubistvo pored Srbije šokiralo ceo region: Policiju šokirale zastrašujuće reči mladića preko telefona
Mondo 30.03.2026
Policija u Severnoj Makedoniji uhapsila je mladića I.R. (27) iz sela Rosoman kod Kavadaraca zbog sumnje da je ubio svoju majku (54), piše " Telma.mk". On je sam jutros pozvao policiju oko 7.30 časova i prijavio da je oštrim predmetom izbo svoju majku… »
Severna Makedonija: Uhapšen 27-godišnjak koji je sam prijavio da je ubio majku
NIN 30.03.2026
Policija je uhapsila 27-godišnjaka iz sela Rosoman kod Kavadaraca, koji je oštrim predmetom ubio svoju 54-godišnju majku, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije. Ministarstvo navodi da su 27-godišnjeg I. R. iz Rosomana uhapsili… »
Severna Makedonija: Uhapšen 27-godišnjak koji je sam prijavio da je ubio majku
Serbian News Media 30.03.2026
Policija je uhapsila 27-godišnjaka iz sela Rosoman kod Kavadaraca, koji je oštrim predmetom ubio svoju 54-godišnju majku, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije. Ministarstvo navodi da su 27-godišnjeg I. R. iz Rosomana uhapsili… »
Ubio majku, pa se sam prijavio policiji: Mladić (27) kod Kavadaraca usmrtio nesrećnu ženu oštrim predmetom
Kurir 30.03.2026
Makedonska policija uhapsila je 27-godišnjaka iz sela Rosoman kod Kavadaraca, koji je oštrim predmetom ubio svoju 54-godišnju majku, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije. Ministarstvo navodi da su 27-godišnjeg I. R. iz… »
Ubistvo koje je šokiralo region: Sin sam prijavio policiji da je ubio majku u Severnoj Makedoniji
Nova 30.03.2026
Vesti dana »
VJT i MUP: U toku potraga za telom Aleksandra Nešovića kod Jarkovačkog jezera
In medija pre 1 satjoš 75 povezanih
Vučić sa Alijevim u Bakuu: Razgovor o energetici, infrastrukturi, investicijama
Beta pre 9 minutajoš 25 povezanih
uživo Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 54 minutajoš 28 povezanih
Dva dana sunce, pa opet moguća kiša: Kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje?
Danas pre 1 satjoš 43 povezane