Повезане вести
Убиство поред Србије шокирало цео регион: Полицију шокирале застрашујуће речи младића преко телефона
Мондо пре 9 сати
Полиција у Северној Македонији ухапсила је младића И.Р. (27) из села Росоман код Кавадараца због сумње да је убио своју мајку (54), пише " Телма.мк". Он је сам јутрос позвао полицију око 7.30 часова и пријавио да је оштрим… »
Убио мајку, па се сам пријавио полицији: Младић (27) код Кавадараца усмртио несрећну жену оштрим предметом
Курир пре 12 сати
Македонска полиција ухапсила је 27-годишњака из села Росоман код Кавадараца, који је оштрим предметом убио своју 54-годишњу мајку, саопштило је Министарство унутрашњих послова Северне Македоније. Министарство наводи да су… »
Северна Македонија: Ухапшен 27-годишњак који је сам пријавио да је убио мајку
НИН пре 12 сати
Полиција је ухапсила 27-годишњака из села Росоман код Кавадараца, који је оштрим предметом убио своју 54-годишњу мајку, саопштило је Министарство унутрашњих послова Северне Македоније. Министарство наводи да су 27-годишњег И… »
Северна Македонија: Ухапшен 27-годишњак који је сам пријавио да је убио мајку
Сербиан Невс Медиа пре 12 сати
Полиција је ухапсила 27-годишњака из села Росоман код Кавадараца, који је оштрим предметом убио своју 54-годишњу мајку, саопштило је Министарство унутрашњих послова Северне Македоније. Министарство наводи да су 27-годишњег И… »
Убиство које је шокирало регион: Син сам пријавио полицији да је убио мајку у Северној Македонији
Нова пре 14 сати
Вести дана »
Франкфуртер рундшау: И поред изборног насиља и превара Вучићева СНС губи гласове бирача
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Вучић одговорио Милановићу, каже да му је важније да положи цвет у Јасеновцу него да иде на Брионе
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Само један мандат разлике: У Аранђеловцу СНС добио 21 одборника, Студенти за Аранђеловац 20
Данас пре 3 сатајош 1 повезана