Povezane vesti
Ubistvo pored Srbije šokiralo ceo region: Policiju šokirale zastrašujuće reči mladića preko telefona
Mondo 30.03.2026
Policija u Severnoj Makedoniji uhapsila je mladića I.R. (27) iz sela Rosoman kod Kavadaraca zbog sumnje da je ubio svoju majku (54), piše " Telma.mk". On je sam jutros pozvao policiju oko 7.30 časova i prijavio da je oštrim predmetom izbo svoju majku… »
Severna Makedonija: Uhapšen 27-godišnjak koji je sam prijavio da je ubio majku
NIN 30.03.2026
Policija je uhapsila 27-godišnjaka iz sela Rosoman kod Kavadaraca, koji je oštrim predmetom ubio svoju 54-godišnju majku, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije. Ministarstvo navodi da su 27-godišnjeg I. R. iz Rosomana uhapsili… »
Ubio majku, pa se sam prijavio policiji: Mladić (27) kod Kavadaraca usmrtio nesrećnu ženu oštrim predmetom
Kurir 30.03.2026
Makedonska policija uhapsila je 27-godišnjaka iz sela Rosoman kod Kavadaraca, koji je oštrim predmetom ubio svoju 54-godišnju majku, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije. Ministarstvo navodi da su 27-godišnjeg I. R. iz… »
Severna Makedonija: Uhapšen 27-godišnjak koji je sam prijavio da je ubio majku
Serbian News Media 30.03.2026
Policija je uhapsila 27-godišnjaka iz sela Rosoman kod Kavadaraca, koji je oštrim predmetom ubio svoju 54-godišnju majku, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije. Ministarstvo navodi da su 27-godišnjeg I. R. iz Rosomana uhapsili… »
Ubistvo koje je šokiralo region: Sin sam prijavio policiji da je ubio majku u Severnoj Makedoniji
Nova 30.03.2026
Vesti dana »
Reakcije opozicije na smrt radnika u Linglongu: "Kineski san" postao košmar
Radio 021 pre 16 minutajoš 49 povezanih
Izraelska vojska napada južni Liban, Hezbolah saopštio da vodi intenzivne borbe
Beta pre 16 minutajoš 27 povezanih
MUP upozorava građane na novu fišing prevaru koja se širi putem aplikacije Mesindžer
Glas Šumadije pre 51 minutajoš 19 povezanih
Marš iznenađen ponašanjem klupe Katara posle povrede Konea
Serbian News Media pre 1 satjoš 40 povezanih
Stiže toplotni talas: Temperature za vikend i do 36 stepeni
Šabačke novosti pre 3 satajoš 19 povezanih