Povezane vesti
AI "promenio ploču": Prvo je halucinirao, a sada nam se ulizuje
B92 30.03.2026
Nakon što smo upozoereni da veštačka inteligencija često halucinira, sada je naučno potvrđeno i da se ulizuje: potvrđuje naše mišljenje i kada je pogrešno. Ni ljudi koji su svesni toga, nisu imuni na digitalno laskanje. Po ko zna koji put, ChatGPT mi je… »
Veštačka inteligencija nam se ulizuje: Zašto vam AI uvek ide niz dlaku i zašto je to štetno?
N1 Info 30.03.2026
Nakon što smo upozoereni da veštačka inteligencija često halucinira, sada je naučno potvrđeno i da se ulizuje: potvrđuje naše mišljenje i kada je pogrešno. Ni ljudi koji su svesni toga, nisu imuni na digitalno laskanje. Po ko zna koji put, ChatGPT mi je… »
Veštačka inteligencija nam se ulizuje – to je sada dokazano
Dojče vele 30.03.2026
Vesti dana »
Putinu se crno piše! Identifikovani osumnjičeni za napad na aerodrom u zemlji NATO! Ministri progovorili o potencijalnom ratu
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Zaoštravanje odnosa zbog vazdušnog prostora i optužbi za napade dronovima
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 39 povezanih
Stranka Srbija centar: Brutalna politička inkvizicija u Jovinoj gimnaziji u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp tvrdi da je Ormuski moreuz pod kontrolom SAD, predlaže da se nazove po njemu
Euronews pre 39 minutajoš 75 povezanih
Srbija savladala Grčku i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 30 povezanih