Povezane vesti
AI "promenio ploču": Prvo je halucinirao, a sada nam se ulizuje
B92 pre 1 dan
Nakon što smo upozoereni da veštačka inteligencija često halucinira, sada je naučno potvrđeno i da se ulizuje: potvrđuje naše mišljenje i kada je pogrešno. Ni ljudi koji su svesni toga, nisu imuni na digitalno laskanje. Po ko zna koji put, ChatGPT mi je… »
Veštačka inteligencija nam se ulizuje: Zašto vam AI uvek ide niz dlaku i zašto je to štetno?
N1 Info pre 1 dan
Nakon što smo upozoereni da veštačka inteligencija često halucinira, sada je naučno potvrđeno i da se ulizuje: potvrđuje naše mišljenje i kada je pogrešno. Ni ljudi koji su svesni toga, nisu imuni na digitalno laskanje. Po ko zna koji put, ChatGPT mi je… »
Veštačka inteligencija nam se ulizuje – to je sada dokazano
Dojče vele pre 1 dan
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Blokirana Ulica kralja Milana, novinari protestuju zbog nasilja na izborima: Okupila se grupa ljudi u Pionirskom parku, ima i policije
Nova pre 7 minutajoš 16 povezanih
Smrt studentkinje Filozofskog fakulteta u Beogradu: Protesti posle ulaska policije u Rektorat
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih
Kopaonik se priprema za snežno nevreme: Olujni vetar stvaraće nanose i smetove, očekuje se da padne 20 cm
Telegraf pre 2 minutajoš 24 povezane
Tužilaštvo saopštilo šta je sve pronađeno u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu
Sputnik pre 23 minutajoš 17 povezanih