Povezane vesti
AI "promenio ploču": Prvo je halucinirao, a sada nam se ulizuje
B92 30.03.2026
Nakon što smo upozoereni da veštačka inteligencija često halucinira, sada je naučno potvrđeno i da se ulizuje: potvrđuje naše mišljenje i kada je pogrešno. Ni ljudi koji su svesni toga, nisu imuni na digitalno laskanje. Po ko zna koji put, ChatGPT mi je… »
Veštačka inteligencija nam se ulizuje: Zašto vam AI uvek ide niz dlaku i zašto je to štetno?
N1 Info 30.03.2026
Nakon što smo upozoereni da veštačka inteligencija često halucinira, sada je naučno potvrđeno i da se ulizuje: potvrđuje naše mišljenje i kada je pogrešno. Ni ljudi koji su svesni toga, nisu imuni na digitalno laskanje. Po ko zna koji put, ChatGPT mi je… »
Veštačka inteligencija nam se ulizuje – to je sada dokazano
Dojče vele 30.03.2026
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 28. maj: Temperatura u padu, RHMZ upalio žuti meteoalarm zbog dve pojave
Mondo pre 36 minutajoš 4 povezane
Trostruki grend slem finalista je bio prejak: Međedović završio učešće na Rolan Garosu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Đoković dobio narednog protivnika: Mlada nada tenisa nadoknadila dva seta zaostatka
Danas pre 7 satijoš 2 povezane