Povezane vesti
AI "promenio ploču": Prvo je halucinirao, a sada nam se ulizuje
B92 30.03.2026
Nakon što smo upozoereni da veštačka inteligencija često halucinira, sada je naučno potvrđeno i da se ulizuje: potvrđuje naše mišljenje i kada je pogrešno. Ni ljudi koji su svesni toga, nisu imuni na digitalno laskanje. Po ko zna koji put, ChatGPT mi je… »
Veštačka inteligencija nam se ulizuje: Zašto vam AI uvek ide niz dlaku i zašto je to štetno?
N1 Info 30.03.2026
Nakon što smo upozoereni da veštačka inteligencija često halucinira, sada je naučno potvrđeno i da se ulizuje: potvrđuje naše mišljenje i kada je pogrešno. Ni ljudi koji su svesni toga, nisu imuni na digitalno laskanje. Po ko zna koji put, ChatGPT mi je… »
Veštačka inteligencija nam se ulizuje – to je sada dokazano
Dojče vele 30.03.2026
Vesti dana »
Mali: Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra
Danas pre 4 satijoš 55 povezanih
Milo za drago: Rusija proterala rumunskog konzula - veliki sukob Moskve i Bukurešta zbog drona
Večernje novosti pre 3 satajoš 29 povezanih
Toplotni talas u Srbiji: Temperature do 40 stepeni uz narandžasti meteoalarm i lokalne pljuskove
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 67 povezanih
Dragović bljuje vatru zbog arnautovića! Haos kakav se ne pamti u Austriji: "Ponekad je jednostavno bolje ućutati! Ostajem pri stavu..."
Kurir pre 5 satijoš 139 povezanih
Odbornici Beograda usvojili rebalans budžeta i planove regulacije, među kojima i za šumu Bajdin
Danas pre 3 satajoš 21 povezana