Povezane vesti
"Nisam dobro": Raletu odložena operacija srca zbog drugog zdravstvenog problema
Nova 30.03.2026
Kompozitor Goran Ratković Rale imao je zakazanu operaciju srca, ali je ona odložena usled drugih zdravstvenih komplikacija. Goran Ratković Rale pre nekoliko dana je došao na Institut, spreman da legne u bolnicu i odradi neophodnu operaciju srca. Ipak… »
Raletu odložena operacija srca: Usledile iznenadne komplikacije, otkrio šta se desilo: "Nisam dobro"
Blic 30.03.2026
Iz bolnice je otpušten dok se njegovo zdravstveno stanje ne poboljša. Trenutno je kod kuće i mora da se odmara zbog iznenadne druge intervencije Kompozitor Goran Ratković Rale imao je zakazanu operaciju srca, ali je ona odložena usled drugih zdravstvenih… »
Raletu odložena operacija srca: Usledile iznenadne komplikacije, otkrio da nije dobro
Mondo 30.03.2026
Kompozitor Goran Ratković Rale imao je zakazanu operaciju srca, ali je ona odložena usled drugih zdravstvenih komplikacija. Sada je otkrio zašto nije uspeo da odradi intervenciju. Goran Ratković Rale pre nekoliko dana je došao na Institut, spreman da… »
"Nisam dobro..." Raletu otkazana operacija, oglasio se i otkrio u kakvom je stanju
Kurir 30.03.2026
Goran Ratković Rale imao je zakazanu operaciju srca za sutra, ali kako on sada kaže, operacija je odložena. - Nisam dobro. Imao sam neku operaciju zuba i sve me živo boli. Nisam imao operaciju srca, dok ovo ne sredim. Sad sam kod kuće, moram da odmaram -… »
"Nisam dobro" Raletu otkazali operaciju srca! Zbog iznenadnih komplikacija doneli ovu odluku
Telegraf 30.03.2026
Kompozitor Goran Ratković Rale imao je zakazanu operaciju srca, ali je ona odložena usled drugih zdravstvenih komplikacija. Sada je otkrio zašto nije uspeo da odradi intervenciju. Goran Ratković Rale pre nekoliko dana je došao na Institut, spreman da… »
Vesti dana »
Novak posle velikog preokreta saznao sledećeg rivala: Neće biti lako
Sputnik pre 38 minutajoš 54 povezane
Samo još ovo se nije desilo u srpskom rukometu: Oglasila se Vojvodina nakon prekida duela u Novom Sadu
Dnevnik pre 23 minutajoš 24 povezane