Povezane vesti

"Nisam dobro": Raletu odložena operacija srca zbog drugog zdravstvenog problema

"Nisam dobro": Raletu odložena operacija srca zbog drugog zdravstvenog problema

Nova pre 15 sati
Kompozitor Goran Ratković Rale imao je zakazanu operaciju srca, ali je ona odložena usled drugih zdravstvenih komplikacija. Goran Ratković Rale pre nekoliko dana je došao na Institut, spreman da legne u bolnicu i odradi neophodnu operaciju srca. Ipak… »
Raletu odložena operacija srca: Usledile iznenadne komplikacije, otkrio šta se desilo: "Nisam dobro"

Raletu odložena operacija srca: Usledile iznenadne komplikacije, otkrio šta se desilo: "Nisam dobro"

Blic pre 16 sati
Iz bolnice je otpušten dok se njegovo zdravstveno stanje ne poboljša. Trenutno je kod kuće i mora da se odmara zbog iznenadne druge intervencije Kompozitor Goran Ratković Rale imao je zakazanu operaciju srca, ali je ona odložena usled drugih zdravstvenih… »
Raletu odložena operacija srca: Usledile iznenadne komplikacije, otkrio da nije dobro

Raletu odložena operacija srca: Usledile iznenadne komplikacije, otkrio da nije dobro

Mondo pre 16 sati
Kompozitor Goran Ratković Rale imao je zakazanu operaciju srca, ali je ona odložena usled drugih zdravstvenih komplikacija. Sada je otkrio zašto nije uspeo da odradi intervenciju. Goran Ratković Rale pre nekoliko dana je došao na Institut, spreman da… »
"Nisam dobro..." Raletu otkazana operacija, oglasio se i otkrio u kakvom je stanju

"Nisam dobro..." Raletu otkazana operacija, oglasio se i otkrio u kakvom je stanju

Kurir pre 16 sati
Goran Ratković Rale imao je zakazanu operaciju srca za sutra, ali kako on sada kaže, operacija je odložena. - Nisam dobro. Imao sam neku operaciju zuba i sve me živo boli. Nisam imao operaciju srca, dok ovo ne sredim. Sad sam kod kuće, moram da odmaram -… »
"Nisam dobro" Raletu otkazali operaciju srca! Zbog iznenadnih komplikacija doneli ovu odluku

"Nisam dobro" Raletu otkazali operaciju srca! Zbog iznenadnih komplikacija doneli ovu odluku

Telegraf pre 16 sati
Kompozitor Goran Ratković Rale imao je zakazanu operaciju srca, ali je ona odložena usled drugih zdravstvenih komplikacija. Sada je otkrio zašto nije uspeo da odradi intervenciju. Goran Ratković Rale pre nekoliko dana je došao na Institut, spreman da… »

Vesti dana »