Povezane vesti
"Niko me više nije zvao da igram, ukinuli su mi nacionalnu penziju": Kad je saznao da ima rak, svi mu okrenuli leđa
Mondo pre 1 sat
Glumac Marko Nikolić preminuo je 2. januara 2019. godine, u 73. godini života. Marko je vodio borbu sa opakom bolešću, a kako je jednom prilikom ispričao, nakon što je saznao dijagnozu - izgubio je brojne angažmane. "Kada sam se razboleo, sve je nekako… »
"Niko me više nije zvao da igram uloge, izgubio sam penziju", Marko Nikolić saznao da ima rak, pa prošao užas
Telegraf pre 3 sata
Legendarni glumac Marko Nikolić preminuo je 2. januara 2019. godine, u 73. godini života posle teške bolesti. Njegova bitka sa ovom teškom bolešću odvijala se u tišini, dostojanstveno i povučeno, a javnost je tek kasnije saznala da je na hemoterapije… »
"Niko me više nije zvao da igram uloge, ukinuta mi je nacionalna penzija": Legendarni Marko Nikolić je otvoreno pričao o tome…
Nova pre 5 sati
Glumac Marko Nikolić preminuo je 2. januara 2019. godine, u 73. godini života. Marko je vodio borbu sa opakom bolešću, a kako je jednom prilikom ispričao, nakon što je saznao dijagnozu - izgubio je brojne angažmane. "Kada sam se razboleo, sve je nekako… »
Kad je saznao da ima rak, više nije dobio nijednu ulogu, izgubio je i nacionalnu penziju: Sam je autobusom išao na…
Blic pre 7 sati
Njegova bolest je donela teške egzistencijalne probleme i nesigurnost celoj porodici, uključujući gubitak posla i nacionalne penzije. Nikolić je otvoreno govorio o strahu i promenama životnih navika. Legendarni glumac Marko Nikolić, koga je publika širom… »
Vesti dana »
Objavljeni preliminarni rezultati izbora u Smederevskoj Palanci
N1 Info pre 38 minutajoš 37 povezanih
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 4 satijoš 23 povezane
SafeJournalists i EFJ osudili nasilje nad novinarima u Srbiji, pozvali organe reda da reaguju
Serbian News Media pre 2 satajoš 25 povezanih