Povezane vesti
(Foto) "Luka Silni me je udario pesnicom, a ja mu dala 1500€" Jezive optužbe na račun influensera, gori sve na mrežama…
Kurir pre 20 sati
Influenserka Valentina Pavlović, javnosti poznata i po tome što objavljuje sadržaj na sajtovima za odrasle, oglasila se o navodnom nasilju koje je doživela od tiktokera Luke Obradovića, poznatijeg kao Luka Silni. Društvene mreže su se usijale, zatim se i… »
Influenserka tvrdi da je doživela nasilje od Luke Silnog: "Udario me je pesnicom u glavu" - On se odmah oglasio: "Šamarala me…
Blic pre 1 dan
Valentina tvrdi da ga je finansirala tokom njihove veze i apeluje ženama da ne finansiraju partnere. Luka negira fizičko nasilje, tvrdeći da ju je samo odgurnuo nakon što ih je više puta polivala alkoholom. Influenserka Valentina Pavlović, poznata i po… »
"Luka Silni me udario pesnicom u glavu": Šok-optužbe protiv influensera, on tvrdi da ga je šamarala i gađala čašama
Mondo pre 1 dan
Influenserka Valentina Pavlović, poznata i po tome što se snima za sajtove za odrasle, tvrdi da je doživela nasilje od tiktokera Luke Obradovića, poznatijeg kao Luka Silni. Tim povodom su se na mrežama oglasile obe strane. Valentina tvrdi da ju je Luka… »
Poznata inluenserka optužila Luku Silnog za nasilje: "Udario me pesniom u glavu, dala sam mu 1.500 evra"
Telegraf pre 1 dan
Valentina Pavlović, poznata po snimanju sadržaja za odrasle, optužila je influensera Luku Obradovića, koji je poznatiji kao Luka Silni, za navodno nasilje. Kako je navela na društvenim mrežama, on ju je navodno udario pesnicom u glavu. - Luka Silni me… »
Vesti dana »
Nacionalni konvent pozvao Evropski parlament da uspostavi dugoročnu posmatračku misiju za naredne parlamentarne izbore u Srbiji
Insajder pre 45 minutajoš 37 povezanih
Dr Matić (Ujedinjeni-Sevojno): Očekujemo da vlast formiramo sa Zdravom Srbijom
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
RZS: Promet robe u Srbiji u februaru realno veći 4,6 odsto nego pre godinu dana
Forbes pre 1 satjoš 27 povezanih
Tesnom većinom izabran novi predsednik Skupštine Niša: Kvorum za sednicu dao i osuđeni bivši predsednik
Danas pre 1 satjoš 47 povezanih