Povezane vesti

Maja Volk otvoreno o zlostavljanju u braku: "Držao je peglu iznad kade dok sam se kupala"

Maja Volk otvoreno o zlostavljanju u braku: "Držao je peglu iznad kade dok sam se kupala"

Nova pre 15 sati
Maja Volk iza sebe ima dva braka, za prvog supruga australijskog saksofonistu udala se sa samo 21 godinom. "Dok sam pripremala magistarski rad moj drug Dobrica pozvao me je u Australiju da mu budem kuma. U Sidneju sam se, nešto kasnije, udala za… »
"Dva puta je pokušao da me ubije" Maja Volk otkrila jezive detalje stravičnog maltretiranja bivšeg supruga: Davio me je...

"Dva puta je pokušao da me ubije" Maja Volk otkrila jezive detalje stravičnog maltretiranja bivšeg supruga: Davio me je...

Kurir pre 19 sati
Maja Volk otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života, te je ispričala situacije koje su na nju ostavila duboke traume. Podsetila se odnosa sa bivšim suprugom i otkrila kroz kakvu je agoniju prošla. Maja se 1985. godine se udala za stend ap komičara… »
"Držao mi je grejalicu iznad kade, drugi put me je davio" Jeziva ispovest Maje Volk: "Pokušao je da me ubije"

"Držao mi je grejalicu iznad kade, drugi put me je davio" Jeziva ispovest Maje Volk: "Pokušao je da me ubije"

Telegraf pre 20 sati
Maja Volk preživela je pravi teror, a sada je otkrila detalje stravičnog pokušaja ubistva od strane bivšeg. Maja Volk je imala jako stroge roditelje, te je prvu vezu imala tek na fakultetu, a 1985. godine se udala za stend ap komičara i saksofonistu… »

Vesti dana »