Povezane vesti

"Puniš dvorane tuđim pesmama" Pevačica javno udarila na Jakova Jozinovića, oglasio se i njegov menadžment: Povodom netačnih…

"Puniš dvorane tuđim pesmama" Pevačica javno udarila na Jakova Jozinovića, oglasio se i njegov menadžment: Povodom netačnih…

Kurir pre 6 sati
Nastao je opšti skandal nakon što je učesnik u takmičenju " Pinkove Zvezde" izjavio da mu je Jakov Jozinović zabranio da na Jutjub nalogu objavi isečak iz emisije gde peva njegovu pesmu "Ja volim". Kako je ova vest uzburkala javnost, oglasila se i… »
Pevačica javno isprozivala Jakova Jozinovića: Oglasila se u centru skandala: "Zabranio je pevanje svoje jedne jedine pesme, on…

Pevačica javno isprozivala Jakova Jozinovića: Oglasila se u centru skandala: "Zabranio je pevanje svoje jedne jedine pesme, on…

Blic pre 9 sati
Menadžment Jakova Jozinovića je demantovao optužbe, tvrdeći da pesma nije zabranjena za izvođenje ili objavljivanje U saopštenju su naglasili da Jakov podržava izvođenje svojih pesama u takmičenjima i raduje se tome Mladi pevač Jakov Jozinović našao se u… »
Pevačica javno isprozivala Jakova, ne krije hejt: "Napunio je dvorane tuđim pesmama a ne dozvoljava da..."

Pevačica javno isprozivala Jakova, ne krije hejt: "Napunio je dvorane tuđim pesmama a ne dozvoljava da..."

Telegraf pre 8 sati
Jakov Jozinović našao se u centru skandala kada je takmičar "Pinkovih Zvezda" rekao da mu je mladi pevač zabranio da na Jutjubu objavi izvođenje njegove pesme "Ja volim". Ovim povodom oglasila se Jelena Karleuša, a sada i pevačica Milica Ristić koja je… »
Hitno se oglasio tim Jakova Jozinovića: Reagovali na tvrdnje takmičara "Pinkovih Zvezda" o zabrani da peva njegove pesme

Hitno se oglasio tim Jakova Jozinovića: Reagovali na tvrdnje takmičara "Pinkovih Zvezda" o zabrani da peva njegove pesme

Mondo pre 10 sati
Takmičar "Pinkovih Zvezda" u novom krugu takmičenja predstavio se pesmom Jakova Jozinovića "Ja volim", a nakon nastupa je tvrdio da mu je pevač zabranio da nastup okači na Jutjub platformu. Tim povodom se oglasio menadžment Jakova Jozinovića. Njihovo… »
"Povraća mi se od njega, zarađuje na tuđoj grbači": Pevačica urnisala Jakova Jozinovića i izgovorila sve javno

"Povraća mi se od njega, zarađuje na tuđoj grbači": Pevačica urnisala Jakova Jozinovića i izgovorila sve javno

Mondo pre 10 sati
Čini se da ne gledaju svi blagonaklono na uspeh hrvatskog pevača Jakova Jozinovića, a među njima je i pop zvezda Jelena Karleuša, koja je u više navrata javno rekla svoj stav o mladom muzičaru. Nakon što je nedavno takmičar u Pinkovim zvezdama otpevao… »
Jakov Jozinović zabranio da se peva njegova pesma: Izgradio karijeru na tuđim, sad šokirao odlukom

Jakov Jozinović zabranio da se peva njegova pesma: Izgradio karijeru na tuđim, sad šokirao odlukom

Mondo pre 10 sati
Takmičar Pinkovih zvezda, mladi pevač Pavle Petković, predstavio se žiriju na sceni pomenutog takmičenja sa numerom Jakova Jozinovića "Ja volim". Međutim, čini se da je došlo do komplikacija. Pevač tvrdi na svom Instagramu da je Jakov koji je i sam deo… »
Hitno oglašavanje menadžmenta Jakova Jozinovića: Reagovali na tvrdnje takmičara "Pinkovih zvezda" o zabrani da peva njegove…

Hitno oglašavanje menadžmenta Jakova Jozinovića: Reagovali na tvrdnje takmičara "Pinkovih zvezda" o zabrani da peva njegove…

Blic pre 11 sati
Menadžment Jakova Jozinovića demantovao je ove tvrdnje, ističući da izvođač podržava izvođenje i deljenje svojih pesama. Njegov uspeh doveo je do velikog interesovanja menadžera i rasprodatih koncerata u MTS dvorani u Beogradu. Takmičar "Pinkovih Zvezda"… »
Oglasio se tim Jakova Jozinovića o zabrani korišćenja njegovih pesama! Takmičar u "Pinkovim zvezdama" izneo optužbu, evo šta…

Oglasio se tim Jakova Jozinovića o zabrani korišćenja njegovih pesama! Takmičar u "Pinkovim zvezdama" izneo optužbu, evo šta…

Kurir pre 11 sati
Takmičar " Pinkovih Zvezda" Pavle Petković optužio je Jakova Jozinovića da je zabranio da se njegov nastup u takmičenju, kada je izveo pesmu hrvatskog izvođača "Ja volim kad si tu", okači na Jutjub. On je napisao da za to nemaju autorska prava i… »
Oglasili se iz tima Jakova Jozinovića nakon tvrdnji srpskog pevača da mu je zabranio da peva njegovu pesmu

Oglasili se iz tima Jakova Jozinovića nakon tvrdnji srpskog pevača da mu je zabranio da peva njegovu pesmu

Telegraf pre 11 sati
Tim pevača Jakova Jozinovića oglasio se nakon što je jedan takmičar u "Pinkovim zvezda" peva njegovu pesmu u takmičenju, a nakon nastupa je tvrdio da mu je pevač zabranio da nastup okači na Jutjub platformu. NJegov tim se zbog ovoga odmah oglasio, a… »

Vesti dana »