Povezane vesti
Tramp napravio svoju aplikaciju i izazvao bes: "Pratite sva dešavanja iz Bele kuće i moje naredbe"
Mondo 30.03.2026
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se na svojoj društvenoj mreži Truth Social i saopštio da je Bela kuća pokrenula svoju prvu aplikaciju. "Danas sa zadovoljstvom objavljujem da moja administracija pokreće potpuno novu zvaničnu aplikaciju Bele kuće… »
Neviđeno: Donald Tramp lansirao aplikaciju, morate pročitati o čemu je reč, da li ćete je instalirati?
Telegraf 30.03.2026
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se na svojoj društvenoj mreži Truth Social i saopštio da je Bela kuća pokrenula svoju prvu aplikaciju. "Danas sa zadovoljstvom objavljujem da moja administracija pokreće potpuno novu zvaničnu aplikaciju Bele kuće… »
Vesti dana »
Advokat Ninić traži proveru rada Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u slučaju Panda iz 1998.
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
UEFA reagovala: „Ovo je prešlo granicu koju jedna fudbalska organizacija nikako ne sme da pređe“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Porfirije u Crnoj Gori: Bitka na Vučjem dolu trajno svedočanstvo vere i snage zajedništva
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Eminem stavio na aukciju više od 100 pari potpisanih patika: Sav prihod ide humanitarnoj organizaciji
Blic pre 3 satajoš 1 povezana