Повезане вести

"Два пута сам оперисала нос, зуби су ми стално пуцали": Едита Арадиновић открила шта је све кориговала на лицу

"Два пута сам оперисала нос, зуби су ми стално пуцали": Едита Арадиновић открила шта је све кориговала на лицу

Мондо пре 6 сати
Наша позната певачица открила је пратиоцима на друштвеним мрежама цео процес кроз који је прошла како би постигла блистав осмех и обликован нос. Едита је у објавама одговарала на бројна питања фанова и признала да су сви захвати… »
"Два пута сам оперисала нос, па вадила хијалурон из усана": Едита открила шта је све кориговала на лицу

"Два пута сам оперисала нос, па вадила хијалурон из усана": Едита открила шта је све кориговала на лицу

Нова пре 7 сати
Наша популарна певачица поделила је на друштвеним мрежама процедуру кроз коју је прошла да би дошла до блиставог осмеха и правилног носа. Едита је на друштвеним мрежама одговорила на честа питања која јој упућују пратиоци, те… »
"Два пута сам оперисала нос, кост није срасла, нисам добро дисала" Едита Арадиновић први пут о свим интервенцијама на лицу…

"Два пута сам оперисала нос, кост није срасла, нисам добро дисала" Едита Арадиновић први пут о свим интервенцијама на лицу…

Блиц пре 10 сати
Прва операција носа није испунила њена очекивања па је након неколико година поновила захват. Такође је носила фиксну протезу и поправила зубе пломбама пре уградње фасета. Едита Арадиновић кроз године је мењала свој физички… »
“Два пута сам оперисала нос, имала сам проблеме са дисањем” Едита Арадиновић први пут искрено о свим естетским захватима: Ево…

“Два пута сам оперисала нос, имала сам проблеме са дисањем” Едита Арадиновић први пут искрено о свим естетским захватима: Ево…

Курир пре 9 сати
Едита Арадиновић током година значајно је мењала свој физички изглед. Подвргла се и естетским захватима, а сада је објаснила како је текао њен пут улепшавања. Наиме, открила је да је нос оперисала два пута, као и да је… »
"2 пута сам оперисала нос, зуби су ми стално пуцали" Едита о свим естетским захватима које је радила на лицу

"2 пута сам оперисала нос, зуби су ми стално пуцали" Едита о свим естетским захватима које је радила на лицу

Телеграф пре 9 сати
Певачица Едита Арадиновић, откако се појавила на музичкој сцени, па све до данас, драстично је променила физички изглед. Подвргла се и естетским операцијама, што не крије, а сада је појаснила како је текао процес улепшавања… »

Вести дана »