Povezane vesti

"Dva puta sam operisala nos, zubi su mi stalno pucali": Edita Aradinović otkrila šta je sve korigovala na licu

"Dva puta sam operisala nos, zubi su mi stalno pucali": Edita Aradinović otkrila šta je sve korigovala na licu

Mondo pre 23 dana
Naša poznata pevačica otkrila je pratiocima na društvenim mrežama ceo proces kroz koji je prošla kako bi postigla blistav osmeh i oblikovan nos. Edita je u objavama odgovarala na brojna pitanja fanova i priznala da su svi zahvati i procedure trajali… »
"Dva puta sam operisala nos, pa vadila hijaluron iz usana": Edita otkrila šta je sve korigovala na licu

"Dva puta sam operisala nos, pa vadila hijaluron iz usana": Edita otkrila šta je sve korigovala na licu

Nova pre 23 dana
Naša popularna pevačica podelila je na društvenim mrežama proceduru kroz koju je prošla da bi došla do blistavog osmeha i pravilnog nosa. Edita je na društvenim mrežama odgovorila na česta pitanja koja joj upućuju pratioci, te priznala da su procesi bili… »
"Dva puta sam operisala nos, kost nije srasla, nisam dobro disala" Edita Aradinović prvi put o svim intervencijama na licu…

"Dva puta sam operisala nos, kost nije srasla, nisam dobro disala" Edita Aradinović prvi put o svim intervencijama na licu…

Blic pre 23 dana
Prva operacija nosa nije ispunila njena očekivanja pa je nakon nekoliko godina ponovila zahvat. Takođe je nosila fiksnu protezu i popravila zube plombama pre ugradnje faseta. Edita Aradinović kroz godine je menjala svoj fizički izgled. Ona se podvrgla i… »
“Dva puta sam operisala nos, imala sam probleme sa disanjem” Edita Aradinović prvi put iskreno o svim estetskim zahvatima: Evo…

“Dva puta sam operisala nos, imala sam probleme sa disanjem” Edita Aradinović prvi put iskreno o svim estetskim zahvatima: Evo…

Kurir pre 23 dana
Edita Aradinović tokom godina značajno je menjala svoj fizički izgled. Podvrgla se i estetskim zahvatima, a sada je objasnila kako je tekao njen put ulepšavanja. Naime, otkrila je da je nos operisala dva puta, kao i da je ugradila fasete. Pogledajte šta… »
"2 puta sam operisala nos, zubi su mi stalno pucali" Edita o svim estetskim zahvatima koje je radila na licu

"2 puta sam operisala nos, zubi su mi stalno pucali" Edita o svim estetskim zahvatima koje je radila na licu

Telegraf pre 23 dana
Pevačica Edita Aradinović, otkako se pojavila na muzičkoj sceni, pa sve do danas, drastično je promenila fizički izgled. Podvrgla se i estetskim operacijama, što ne krije, a sada je pojasnila kako je tekao proces ulepšavanja. Mlada muzička zvezda… »

Vesti dana »