Povezane vesti
"Imam pritisak" Stanija Dobrojević par sati pred ulazak otkrila sve: Evo do kad ostaje u Eliti, pomenula i koliki joj je…
Blic pre 1 dan
Kaže da se ne libi da se sukobi sa svima u rijalitiju, ali će se truditi da bude dostojanstvena Osvrnula se i na sukob sa Ivanom Šopić i istakla da je profesionalac Stanija Dobrojević večeras ulazi u Elitu 9. Samo nekoliko sati pre ulaska u rijaliti, ona… »
Nikad vrelije izdanje stanije Dobrojević! Starleta kao milion dolara u vatreno crvenoj haljini, uskoro sledi neviđeni haos
Kurir pre 17 sati
Popularna starleta Stanija Dobrojević večeras ulazi u " Elitu 9“, a pred samo useljenje u Belu kuću u studiju ju je dočekala voditeljka Dušica Jakovljević, sa kojom će razgovarati o gorućim temama. Stanija se pojavila u upečatljivoj crvenoj haljini koja… »
STANIJA DOBROJEVIĆ UŠLA U ELITU 9! EVO DO KADA OSTAJE, pomenula i koliki joj je honorar!
Svet & Skandal pre 16 sati
Stanija Dobrojević večeras je ušla u Elitu 9. – Imam jako veliki pritisak, tenziju i tremu. Treba o svemu razmišljati… Toliko ljudi čekaju moj ulazak, da sam pomislila: „Bože, čime sam zaslužila ovoliku pažnju?“. Imam različitu vrstu publike, od… »
"Imam pritisak..." Stanija otkrila pravi razlog ulaska u Elitu 9 i šokirala sve: Priznala na šta je sve spremna, ovo će sve…
Kurir pre 18 sati
Večeras konačno očekujemo ulazak poznate starlete Stanije Dobrojević u Elitu 9. Nekoliko sati pred njeno pojavljivanje, priznala je da ima veliku tremu i otkrila šta publika može da očekuje od njenog ulaska. - Imam jako veliki pritisak, tenziju i tremu… »
"Imam pritisak!" Haos pred ulazak, Stanija se oglasila i sve otkrila: Evo do kad ostaje i da li igra na pobedu
Telegraf pre 20 sati
Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević večeras ulazi u Elitu 9. Samo nekoliko sati pre ulaska u rijaliti, ona je govorila o tome šta javnost može da očekuje od nje. Stanija ne krije da ima tremu zbog suočavanja sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem. - Imam… »
Stanija otkrila do kada ostaje u "Eliti", pa pomenula Asmina i Maju: "Bože, čime sam zaslužila ovoliku pažnju?"
Mondo pre 20 sati
Stanija Dobrojević večeras ulazi u Elitu 9. Samo nekoliko sati pre ulaska u rijaliti, ona je govorila o tome šta javnost može da očekuje od nje. Stanija ne krije da ima tremu zbog suočavanja sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem. "Imam jako veliki… »
Vesti dana »
VJT traži da MUP prikupi obaveštenja o neovlašćenom prikupljanju podataka članova SNS
Politika pre 5 minutajoš 98 povezanih
NUNS: Protest ispred Predsedništva zbog napada na novinare tokom lokalnih izbora
Vreme pre 1 satjoš 37 povezanih
Dr Matić (Ujedinjeni-Sevojno): Očekujemo da vlast formiramo sa Zdravom Srbijom
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
RZS: Promet robe u Srbiji u februaru realno veći 4,6 odsto nego pre godinu dana
Forbes pre 1 satjoš 27 povezanih
A zašto je uopšte optuženik bio predsednik Skupštine – Pavlović kaže da nije on birao Novakovića nego SPS
Južne vesti pre 2 satajoš 47 povezanih