Povezane vesti
"Imam pritisak" Stanija Dobrojević par sati pred ulazak otkrila sve: Evo do kad ostaje u Eliti, pomenula i koliki joj je…
Blic 30.03.2026
Kaže da se ne libi da se sukobi sa svima u rijalitiju, ali će se truditi da bude dostojanstvena Osvrnula se i na sukob sa Ivanom Šopić i istakla da je profesionalac Stanija Dobrojević večeras ulazi u Elitu 9. Samo nekoliko sati pre ulaska u rijaliti, ona… »
Nikad vrelije izdanje stanije Dobrojević! Starleta kao milion dolara u vatreno crvenoj haljini, uskoro sledi neviđeni haos
Kurir 30.03.2026
Popularna starleta Stanija Dobrojević večeras ulazi u " Elitu 9“, a pred samo useljenje u Belu kuću u studiju ju je dočekala voditeljka Dušica Jakovljević, sa kojom će razgovarati o gorućim temama. Stanija se pojavila u upečatljivoj crvenoj haljini koja… »
STANIJA DOBROJEVIĆ UŠLA U ELITU 9! EVO DO KADA OSTAJE, pomenula i koliki joj je honorar!
Svet & Skandal 30.03.2026
Stanija Dobrojević večeras je ušla u Elitu 9. – Imam jako veliki pritisak, tenziju i tremu. Treba o svemu razmišljati… Toliko ljudi čekaju moj ulazak, da sam pomislila: „Bože, čime sam zaslužila ovoliku pažnju?“. Imam različitu vrstu publike, od… »
"Imam pritisak..." Stanija otkrila pravi razlog ulaska u Elitu 9 i šokirala sve: Priznala na šta je sve spremna, ovo će sve…
Kurir 30.03.2026
Večeras konačno očekujemo ulazak poznate starlete Stanije Dobrojević u Elitu 9. Nekoliko sati pred njeno pojavljivanje, priznala je da ima veliku tremu i otkrila šta publika može da očekuje od njenog ulaska. - Imam jako veliki pritisak, tenziju i tremu… »
"Imam pritisak!" Haos pred ulazak, Stanija se oglasila i sve otkrila: Evo do kad ostaje i da li igra na pobedu
Telegraf 30.03.2026
Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević večeras ulazi u Elitu 9. Samo nekoliko sati pre ulaska u rijaliti, ona je govorila o tome šta javnost može da očekuje od nje. Stanija ne krije da ima tremu zbog suočavanja sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem. - Imam… »
Stanija otkrila do kada ostaje u "Eliti", pa pomenula Asmina i Maju: "Bože, čime sam zaslužila ovoliku pažnju?"
Mondo 30.03.2026
Stanija Dobrojević večeras ulazi u Elitu 9. Samo nekoliko sati pre ulaska u rijaliti, ona je govorila o tome šta javnost može da očekuje od nje. Stanija ne krije da ima tremu zbog suočavanja sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem. "Imam jako veliki… »
Vesti dana »
Srbiji preti haos, RHMZ upalio crveni alarm: Spremite se za oluju, a ovi delovi zemlje biće na najjačem udaru
Mondo pre 13 minutajoš 12 povezanih
Danas je veliki praznik, slavimo Svetog Vasilija Ostroškog, Njegovim moštima se klanja hiljade vernika.
Dnevnik pre 23 minutajoš 6 povezanih