Povezane vesti
"Prva sam u svetu kojoj doktori primenjuju ovo lečenje": Vedrana Rudan podelila lepe vesti
Nova 30.03.2026
Poznata hrvatska književnica Vedrana Rudan postala je prva pacijentkinja u svetu na kojoj je primenjena nova, revolucionarna metoda lečenja teških komplikacija nastalih usled terapije tumora. Posle iscrpljujuće dvogodišnje borbe sa karcinomom žučnih… »
Vedrana Rudan ima redak oblik raka, sada otkrila u kakvom je stanju: "Prva sam u svetu na kojoj primenjuju..."
Telegraf 30.03.2026
Hrvatska književnica, Vedrana Rudan, postala je prva pacijentkinja u svetu na kojoj je primenjena nova, revolucionarna metoda lečenja teških komplikacija nastalih usled terapije tumora. Posle iscrpljujuće dvogodišnje borbe sa karcinomom žučnih puteva… »
Vesti dana »
Meteorolog Slobodan Sovilj: Petak i subota najkritičniji dani za požare
Danas pre 50 minutajoš 22 povezane
Broj žrtava poplava u Nepalu porastao na 475, 1400 nestalih; uzbuna zbog urušavanja brane na Tibetu
RTS pre 0 minutajoš 22 povezane
„Miloja ćemo praviti od blata“: Bivši Zvezdin fudbaler osuo paljbu po crveno-beloj ekipi – „Pogledaj tu nemoć, mi smo jedna ozbiljna banda“!
Hot sport pre 45 minutajoš 47 povezanih
Preminuo norveški kralj Harald V u 89. godini, do kraja ostao aktivan u obavljanju kraljevskih dužnosti
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 20 povezanih