Povezane vesti
"Prva sam u svetu kojoj doktori primenjuju ovo lečenje": Vedrana Rudan podelila lepe vesti
Nova pre 19 sati
Poznata hrvatska književnica Vedrana Rudan postala je prva pacijentkinja u svetu na kojoj je primenjena nova, revolucionarna metoda lečenja teških komplikacija nastalih usled terapije tumora. Posle iscrpljujuće dvogodišnje borbe sa karcinomom žučnih… »
Vedrana Rudan ima redak oblik raka, sada otkrila u kakvom je stanju: "Prva sam u svetu na kojoj primenjuju..."
Telegraf pre 20 sati
Hrvatska književnica, Vedrana Rudan, postala je prva pacijentkinja u svetu na kojoj je primenjena nova, revolucionarna metoda lečenja teških komplikacija nastalih usled terapije tumora. Posle iscrpljujuće dvogodišnje borbe sa karcinomom žučnih puteva… »
Vesti dana »
Tužilaštvo traži od policije da prikupi podatke o slanju SMS poruka članovima SNS-a
RTS pre 36 minutajoš 123 povezane
Nacionalni konvent pozvao Evropski parlament da uspostavi dugoročnu posmatračku misiju za naredne parlamentarne izbore u Srbiji
Insajder pre 1 satjoš 38 povezanih
I SNS i "Jedan tim" ocenili izborne rezultate u Lučanima kao pobedu
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
RZS: Promet robe u Srbiji u februaru realno veći 4,6 odsto nego pre godinu dana
Forbes pre 2 satajoš 28 povezanih
Novaković nakon odlaska sa čela Skupštine Niša: „Presudu nisam dobio, cilj je da me izbace iz politike“
Glas juga pre 3 satajoš 47 povezanih