Povezane vesti

Stanija Dobrojević ušla u elitu 9: Asmin se skamenio kada je video na vratima Bele kuće, a Majinu reakciju svi komentarišu

Stanija Dobrojević ušla u elitu 9: Asmin se skamenio kada je video na vratima Bele kuće, a Majinu reakciju svi komentarišu

Blic pre 18 minuta
Stanija je priznala da ima veliku tremu pred ulazak u rijaliti Staniju je na ulazu dočekao Lepi Mića Stanija Dobrojević ušla je u Elitu 9. Ona je u Belu kuću ušetala dok je u pozadini bila puštena pesma Maje Berović "Laju kuje", a kamere su zabeležile… »
"Svojim golišavim fotkama ja privlačim ovo" Stanija shvatila da se za 41 godinu nikad nije obrukala kao sa Asminom: "On je moj…

"Svojim golišavim fotkama ja privlačim ovo" Stanija shvatila da se za 41 godinu nikad nije obrukala kao sa Asminom: "On je moj…

Blic pre 3 minuta
Asmin tvrdi da je prestao da voli Staniju i da je njoj poljuljan ego jer je ostavljena Stanija ne krije da se oseća da nikada nije imala goreg partnera nego što je Asmin Stanija Dobrojević sinoć se uselila u Belu kuću i odmah napravila haos u Eliti 9… »
Stanija Dobrojević ušla u Elitu: Asmin se skamenio za stolom, a evo kako su reagovali ostali ukućani (video)

Stanija Dobrojević ušla u Elitu: Asmin se skamenio za stolom, a evo kako su reagovali ostali ukućani (video)

Mondo pre 4 sati
Stanija Dobrojević ušla je u Elitu 9. Ona je u Belu kuću ušetala dok je u pozadini bila puštena pesma Maje Berović "Laju kuje", a kamere su zabeležile face zadrugara, pogotovo njenog bivšeg dečka Asmina Durdžića. Čim su videli Staniju, ukućani su počeli… »
Da nisam pobacila sada bih bila Aneli 2! Stanija se suočila sa Asminom: Plaćali smo zajedno račune, čak i kafu!

Da nisam pobacila sada bih bila Aneli 2! Stanija se suočila sa Asminom: Plaćali smo zajedno račune, čak i kafu!

Svet & Skandal pre 7 sati
Gledaoci kraj malih ekrana večeras su ostali u potpunom šoku kada se na kapiji Bele kuće, uz zaglušujuću muziku i neviđenu tenziju, pojavila niko drugi do Stanija Dobrojević! Najpoznatija srpska starleta rešila je da jednom za svagd a raščisti račune i… »
Pogledajte šta je Aneli uradila kad je Stanija ušla u Elitu, ovo je prva reakcija: Obratila joj se ovim rečima

Pogledajte šta je Aneli uradila kad je Stanija ušla u Elitu, ovo je prva reakcija: Obratila joj se ovim rečima

Telegraf pre 10 sati
Mnogi gledaoci željno su iščekivali da vide reakciju Aneli Ahmić kada ugleda Staniju Dobrojević u "Eliti". Poznata starleta večeras se uselila u Belu kuću, a Aneli je ostala hladna kao špricer! Sve vreme je sedela na garnituri, van crnog stola, i nije… »
Evo kojim rečima se Asmin obratio Staniji nakon što je ušla u Elitu, odmah je ponizio: "Za mene je to..."

Evo kojim rečima se Asmin obratio Staniji nakon što je ušla u Elitu, odmah je ponizio: "Za mene je to..."

Telegraf pre 11 sati
Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću i započeo emisiju "Pretres nedelje", a prvo je dao reč Asminu Durdžiću i od njega zahtevao da prokomentariše ulazak njegove bivše verenice Stanije Dobrojević. On se odmah ogradio i istakao da je to za njega… »
Stanija u vatreno crvenoj haljini sa kristalima: Starleta stigla u Šimanovce, sprema se neviđeni haos, Asmin i Maja ni ne…

Stanija u vatreno crvenoj haljini sa kristalima: Starleta stigla u Šimanovce, sprema se neviđeni haos, Asmin i Maja ni ne…

Blic pre 11 sati
Stanija je priznala da oseća pritisak i tremu pred ulazak. Smatra da će njena pojava značajno uticati na tok rijalitija. Stanija Dobrojević pojavila se večeras u Šimanovcima u vatreno crvenoj haljini koja nikoga nije ostavila ravnodušnim i spremna je da… »

Vesti dana »